Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Ciolos discuta, luni, in Parlament, pe tema problemelor grave din Educatie

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos discuta, luni, in Parlament, pe tema problemelor grave din Educatie

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos vine luni, in Parlament, la Ora prim-ministrului. Ce tema va fi abordata de liderul de la Palatul Victoria

Premierul Dacian Ciolos va fi prezent, luni, in plenul Camerei Deputatilor, unde va participa la Ora prim-ministrului, cu tema Probleme grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Dacian Ciolos participa luni la Parlament la Ora Premierului, cu tema Problemele din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, de la ora 17:00, la Ora Premierului la Parlament, dezbaterea urmand sa aiba ca tema Problemele din sistemul de educatie, potrivit programului oficial al primului ministru, anuntat de Guvernul Romaniei.

UPDATE: Premierul Ciolos: invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare judetene

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Dacian Ciolos discuta astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken

Premierul Dacian Ciolos va discuta in aceasta seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat american, citat de Agerpres.

Grupurile de INTERESE din sistemul sanitar. Premierul Ciolos clarifica motivele demisiei ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni seara ca fostul ministru al Sanatatii nu i-a spus niciodata despre existenta unor grupuri de interese si i-a cerut acestuia sa faca publice asemenea informatii daca le detine.

Premierul Ciolos convoaca expertii pentru salvarea sistemului medical

Premierul Dacian Ciolos se va intalni luni cu mai multi experti si specialisti pentru a gasi solutii ca sa scoata din colaps sistemul medical. Seful Guvernului a declarat ca sanatatea.

Premierul Ciolos preia fraiele in SANATATE

Dupa demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, premierul Dacian Ciolos a convenit impreuna cu presedintele Klaus Iohannis sa preia conducerea interimara a Ministerului Sanatatii pentru a coordona direct si a asigura continuitatea masurilor necesare in sectorul de sanatate.

intalnire de urgenta la Guvern. Primele masuri in Sanatate, anuntate de premierul Ciolos

UPDATE: Premierul Dacian Ciolos a anuntat primele masuri in Sanatate, in urma scandalului dezinfectantilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )