Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Ciolos convoaca expertii pentru salvarea sistemului medical

Antena3 Antena3,
Premierul Ciolos convoaca expertii pentru salvarea sistemului medical

Premierul Dacian Ciolos se va intalni luni cu mai multi experti si specialisti pentru a gasi solutii ca sa scoata din colaps sistemul medical. Seful Guvernului a declarat ca sanatatea. continuă pe Antena3

Ciolos: Nu exclud nicio masura, dar in momentul de fata nu cred ca schimbarile de oameni pot rezolva problemele sistemului medical (VIDEO)

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat ca nu crede ca probleme din sistemul medical pot fi rezolvate, cel putin pe moment, prin schimbarea unor oameni. Totusi, aceasta nu exclude luarea niciunei.

UPDATE: Premierul Ciolos: invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare judetene

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Premierul Ciolos preia fraiele in SANATATE

Dupa demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, premierul Dacian Ciolos a convenit impreuna cu presedintele Klaus Iohannis sa preia conducerea interimara a Ministerului Sanatatii pentru a coordona direct si a asigura continuitatea masurilor necesare in sectorul de sanatate.

Premierul Ciolos discuta, luni, in Parlament, pe tema problemelor grave din Educatie

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

intalnire de urgenta la Guvern. Primele masuri in Sanatate, anuntate de premierul Ciolos

UPDATE: Premierul Dacian Ciolos a anuntat primele masuri in Sanatate, in urma scandalului dezinfectantilor.

Grupurile de INTERESE din sistemul sanitar. Premierul Ciolos clarifica motivele demisiei ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni seara ca fostul ministru al Sanatatii nu i-a spus niciodata despre existenta unor grupuri de interese si i-a cerut acestuia sa faca publice asemenea informatii daca le detine.

Guvernul Ciolos isi risca pentru prima oara mandatul daca incepe razboiul cu mafiile din Sanatate. Iohannis trebuie sa se trezeasca si el

Mafiile locale si centrale din sanatate sint mai puternice decit mafiile interlopilor. Ca sa rezolve problemele profunde din sanatate, guvernul trebuie sa intre intr-un razboi politic deschis cu protectorii acestor mafii, dar trebuie sprijinit de presedintele Iohannis si de justitie. Dacian Ciolos a dat semnale in ultimele doua zile ca isi asuma lupta. Ar fi prima lui lupta politica reala, dupa sase luni de politete la adresa marilor sisteme corupte. Merita lupta? Nu doar ca merita, dar guvernul si presedintia sunt obligate sa intre cu buldozerul peste feudalii din sanatate si peste protectorii lor politici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )