Libnet.ro
UNICEF

05:30

Grupurile de INTERESE din sistemul sanitar. Premierul Ciolos clarifica motivele demisiei ministrului Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Grupurile de INTERESE din sistemul sanitar. Premierul Ciolos clarifica motivele demisiei ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni seara ca fostul ministru al Sanatatii nu i-a spus niciodata despre existenta unor grupuri de interese si i-a cerut acestuia sa faca publice asemenea informatii daca le detine. continuă pe România Liberă

Sedinta de la Guvern cu responsabilii din sistemul sanitar a inceput. Premierul Dacian Ciolos este prezent la reuniune

Sedinta de la Palatul Victoria a factorilor de decizie din sistemul sanitar privind masurile care se impun in acest domeniu a inceput, in plin scandal al dezinfectatilor diluati din spitale ce a dus la proteste de strada fata de calitatea serviciilor.

Ciolos, despre grupurile de interese din sanatate: Cadariu sa spuna public, nu sa arunce petarde fara sustinere

Premierul Dacian Ciolos a reactionat, luni, la declaratiile fostului ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, referitoare la grupurile de interese din sistemul sanitar, cerandu-i sa spuna explicit si public la ce se refera, nu sa arunce petarde fara sustinere.

Angajatii din sistemul sanitar picheteaza ministerele Sanatatii, Muncii si Finantelor si ameninta cu greva generala

Sindicalistii Sanitas vor picheta luni si miercuri Ministerul Muncii, marti si joi Ministerul Finantelor, iar vineri Ministerul Sanatatii, pentru a cere eliminarea discriminarilor salariale din sistemul sanitar si din asistenta social, amenintand cu greva generala daca revendicarile lor nu vor fi solutionate.

Pregatiri de GREVA GENERALA in sanatate. Proteste de amploare ale angajatilor din sistemul sanitar

Federatia SANITAS din Romania organizeaza, in perioada 9 -13 aprilie 2016, adunari publice in fata Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, amenintand cu greva generala daca revendicarile inaintate autoritatilor nu vor solutionate.

Ciolos participa astazi la ''Ora prim-ministrului '', cu tema ''Probleme din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va fi prezent, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, unde va participa la ''Ora prim-ministrului '', cu tema ''Probleme grave din sistemul de educatie inca nerezolvate '', transmit surse din presa.

Dacian Ciolos participa luni la Parlament la Ora Premierului, cu tema Problemele din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, de la ora 17:00, la Ora Premierului la Parlament, dezbaterea urmand sa aiba ca tema Problemele din sistemul de educatie, potrivit programului oficial al primului ministru, anuntat de Guvernul Romaniei.

Miting in Piata Victoriei din Timisoara impotriva coruptiei din sistemul sanitar

Timisorenii isi strang randurile pe Facebook, pentru un miting impotriva coruptiei din sistemul medical. Protestul este programat vineri, la ora 19. 00, in Piata Victoriei.

UPDATE: Premierul Ciolos: invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare judetene

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Premierul Ciolos discuta, luni, in Parlament, pe tema problemelor grave din Educatie

Premierul Dacian Ciolos participa, luni, la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, avand ca tema propusa pentru dezbatere Problemele grave din sistemul de educatie inca nerezolvate.

Klaus Iohannis: in sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua ca pana acum. Trebuie sa punem punct coruptiei, risipei banilor publici si nepasarii

Presedintele Klaus Iohannis a publicat luni un mesaj pe Facebook prin care aduce aminte de problemele din sistemul medical precizand ca este nevoie de curatirea sistemului, de un plan pe termen lung si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )