Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ciolos: Producatorii afectati de embargoul impus pe piata din Rusia vor primi ajutor de la Uniunea Europeana

B1 B1,
Ciolos: Producatorii afectati de embargoul impus pe piata din Rusia vor primi ajutor de la Uniunea Europeana

Producatorii de fructe si legume din Uniunea Europeana, afectati de embargoul impus de Moscova pe piata din Rusia, vor primi sprijin financiar daca au ramas cu marfa nevanduta. Comisia Europeana pune la. continuă pe B1

Polonia vrea o plangere la OMC privind embargoul impus de Rusia impotriva UE

Autoritatile de la Varsovia au cerut Comisiei Europene CE) sa depuna o plangere oficiala la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) in legatura cu embargoul impus de Rusia asupra produselor agroalimentare originare din Uniunea Europeana UE), care a afectat deosebit de dur Polonia, a declarat astazi Ministerul polonez al Economiei, citat de Reuters.

Jirinovski vrea sa trimita detinutii din Rusia sa ocupe Lugansk, Donetk, sa ajunga la Odesa si Transnistria

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia si vicepresedinte al Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Vladimir Jirinovski, cunoscut politician cu vederi extremiste si nationaliste, a propus.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE. Acesta va fi acordat in functie de nevoi

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul european pentru Agricultura Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

Producatorii de rosii, morcovi, mere si struguri pot cere compensatii daca au fost afectati de embargoul rusesc

Producatorii de legume si fructe din Uniunea Europeana afectati de embargoul impus de Moscova pe piata rusa vor primi sprijin financiar european cu un buget total de pana la 125 de milioane de euro, a anuntat luni Comisia Europeana. Potrivit unui comunicat de presa emis de Comisia Europeana, executivul comunitar activeaza masuri de sprijin in ceea ce priveste anumite fructe si legume perisabile pentru 12 categorii de legume si fructe: rosii, morcovi, varza alba, ardei, conopida, castraveti, inclusiv cornison, ciuperci, mere, pere, fructe rosii capsuni, zmerua, mure etc. ), struguri de masa si kiwi.

Vedeta rock din Rusia, criticata in Duma de Stat pentru opinii anti-Putin

Cantaretul and si compozitor rus Andrei Makarevici, liderul trupei rock Ma and sina Vremeni Masina Timpului), a fost criticat in Duma de Stat din cauza recentelor sale critici la adresa presedintelui Vladimir Putin, in contextul conflictului din estul Ucrainei, scrie presa din Republica Moldova.

FIFA vrea sa reduca numarul oraselor-gazda la CM-2018 din Rusia

FIFA a recomandat Rusiei, care va organiza Cupa Mondiala din 2018, sa reduca numarul oraselor care vor gazdui meciuri de la 11 la noua, a anuntat, marti, ministrul rus al Sporturilor, Vitali Mutko, citat de AFP, relateaza Mediafax .

Cel mai mare producator de avioane de lupta din Rusia construieste un aparat multifunctional

Compania ruseasca Sukhoi si partenerul sau din India intentioneaza sa construiasca un avion cu utilizari multiple, a anunta RIA Novosti, citandu-l pe presedintele Sukhoi, Mihail Pogosyan.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )