Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ciolos: Proprietarii terenurilor din Parcul Vacaresti vor avea anumite obligatii, dar vor fi recompensati

Hotnews Hotnews,
 Ciolos: Proprietarii terenurilor din Parcul Vacaresti vor avea anumite obligatii, dar vor fi recompensati

Planul de management pentru aria naturala protejata Parcul Vacaresti va stabili obligatiile proprietarilor care au terenuri in zona, iar acestia vor primi anumite compensatii in schimbul respectarii prevederilor, a afirmat premierul Dacian Ciolos, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Lelia Munteanu, despre actiunea premierului din Delta Vacaresti: in loc sa adune gunoaie, putea sa adune fonduri pentru organizatie

Lelia Munteanu scrie pentru site-ul gandul. info, despre premierul Romaniei, Dacian Colos, care a fost surprins, joi, in timp ce aduna gunoaiele din Delta Vacaresti. Ea a precizat faptul ca.

FOTO. Premierul Ciolos, la strans gunoaie in parcul Vacaresti

Alaturi de sute de voluntari, premierul Dacian Ciolos a participat joi la o actiune de ecologizare in Parcul Natural Vacaresti, un eveniment organizat de Ministerul Mediului, in parteneriat cu Lets Do It, Romania! a organizat.

Ma bucur sa vad ca parcul Vacaresti este azi arie naturala protejata

Parcul Natural Vacaresti este o lectie si face parte din acele proiecte si idei care trebuie asumate, chiar daca, uneori, pot parea utopice, a scris premierul Dacian Ciolos, joi, pe Facebook.

Mircea Badea: Dacian Ciolos s-a dus sa stranga gunoaie din Delta Vacaresti. Ce este in neregula cu asta?

Mircea Badea a comentat, in stilul sau caracteristic, iesirea lui Dacian Ciolos, in Delta Vacaresti, unde s-a dus alaturi de ONG sa stranga gunoaiele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )