Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ciorbea ataca la CCR o lege din 2008 prin care au fost transferate catre CL Constanta 20% din actiunile Portului Constanta

B1 B1,
Ciorbea ataca la CCR o lege din 2008 prin care au fost transferate catre CL Constanta 20% din actiunile Portului Constanta

Victor Ciorbea ataca la Curtea Constitutionala o lege din 2008 prin care au fost transferate catre Consiliul Local al Municipiului Constanta 20% din actiunile Portului Constanta. Demersul Avocatului Poporului e. continuă pe B1

Victor Ciorbea ataca la Curtea Constitutionala o lege din 2008 prin care au fost transferate catre Consiliul Local al Municipiului Constanta 20% din actiunile Portului Constanta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a transmis marti, 9 septembrie, catre Curtea Constitutionala o exceptie de neconstitutionalitate a Legii 216/2008 privind transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20% detinut de stat la Portul Constanta catre Consiliul Local al Municipiului Constanta. Demersul este important in contextul in care Guvernul si Primaria Constanta vor ca Ministerul Transporturilor sa cedeze inca 13% din actiuni Consiliului Local. Victor Ciorbea sustine ca titularii unor astfel de actiuni nu pot fi decat statul si primariile, nu consiliile locale sau judetene care nu au personalitate juridica. Vezi documentul atasat.

Ciorbea trage Portul Constanta de sub picioarele lui Mazare

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a atacat la Curtea Constitutionala legea din 2008 prin care Consiliul Local Constanta a devenit actionar, cu 20%, la Portul Constanta.

Ciorbea trage Portul de sub picioarele lui Mazare

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a atacat la Curtea Constitutionala legea din 2008 prin care Consiliul Local Constanta a devenit actionar, cu 20%, la Portul Constanta.

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Raportul dintre numarul salariatilor si cel al pensionarilor se afla la cel mai bun nivel, din 2008 pana in prezent. Totusi, contributiile unui singur angajat nu sunt inca suficiente pentru a intretine.

Grecia estimeaza ca va avea crestere economica pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Grecia se pregateste pentru CRESTERE ECONOMICA, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul.

Mihai Gadea solicita Senatului o hotarare prin care Curtea de Conturi sa stabileasca legalitatea privatizarii ICA

Jurnalistul Mihai Gadea solicita Senatului, printr-o scrisoare, adoptarea unei hotarari prin care Curtea de Conturi sa stabileasca legalitatea procedurii de privatizare in cazul Institutului de Cercetare Alimentara ICA), scrie Agerpres.

Razvan Nicolescu: Rog companiile din domeniul energetic, care au interese in cresterea pretului gazului natural platit de populatie sa elimine actiunile de lobby la Bruxelles

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, sustine ca sunt companii in Romania care fac lobby la Bruxelles pentru mentinerea calendarului de crestere a preturilor la gazele naturale livrate populatiei. Rog companiile din domeniul energetic, care au interese in cresterea pretului gazului natural platit de populatie sa-si reduca sau chiar sa elimine actiunile de lobby la Bruxelles, pentru ca avem si argumente de natura juridica, economica si sociala pentru a castiga cauza consumatorilor casnici. Decat sa cheltuiasca banii pe actiuni de lobby ce nu vor da rezultate, mai bine ar folosi acesti bani pentru a face mai multe investitii, pentru a le da mai multe dividende actionarilor, sau pentru a le mari salariile propriilor angajati, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru energie.

Vara tancurilor din 2008: micul razboi ruso-georgian care a zguduit lumea

Conflictul inghetat de la inceputul anilor 90 din Georgia se infierbanta subit la sfarsitul verii lui 2008. Ceea ce era considerata a fi o problema domestica a Georgiei, si anume miscarile.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )