Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ciprian Ciucu negociaza intrarea in PNL: M10 nu il mai sustine la Primaria Capitalei

B1 B1,
Ciprian Ciucu negociaza intrarea in PNL: M10 nu il mai sustine la Primaria Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile. continuă pe B1

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Monica Macovei nu-l mai sustine pe Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei din cauza negocierilor cu PNL. Surse: Ciucu a batut palma cu Predoiu

M10 Bucuresti, partidul condus de Monica Macovei, nu-l mai sustine pe Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL, se arata intr-un comunicat remis azi de M10. Potrivit unor surse politice, Ciprian Ciucu s-a inteles cu Catalin Predoiu sa intre in PNL, chiar daca liberalii nu-l vor desemna candidat la Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu a fost una dintre variantele discutate de PNL pentru Primaria Bucuresti (surse)

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de partidul M10, a fost una dintre variantele discutate in PNL pentru Primaria Bucuresti intre momentul retragerii lui Ludovic Orban si nominalizarea lui Marian Munteanu, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar in acest moment daca varianta sustinerii lui Ciucu mai sta in picioare in eventualitatea retragerii sprijinului PNL pentru Marian Munteanu. UPDATE: Duminica, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Alina Gorghiu a infirmat informatiile conform carora Ciprian Ciucu ar fi fost o alta optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei.

M10 isi retrage sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in partid.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Ciprian Ciucu: Nu sunt incompatibil cu PNL, dar nici nu ma rog de el sa ma sustina pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Sustinerea unui partid precum PNL mi-ar rezolva problema de notorietate, poate singura problema pe care o pot avea in acest moment, a declarat pentru B1 TV candidatul independent sustinut de M10 pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )