Libnet.ro
UNICEF

22:00

Circa 160 de miliarde de euro au fost scosi din Rusia de la inceputul crizei ucrainene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circa 160 de miliarde de euro au fost scosi din Rusia de la inceputul crizei ucrainene

De la inceputul crizei ucrainene, circa 160 de miliarde de euro au fost scosi din Rusia, estimeaza presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, citat de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA TERORISTA pe un aeroport mare din Rusia! Peste 800 de persoane au fost evacuate

Peste 800 de persoane au fost evacuate din terminalele aeroportului din Ekaterinburg, a declarat un oficial al transporturilor din Districtul Federal Ural, citat de RIA Novosti. O persoana anonima a anuntat telefonic.

SUA vrea sactiuni impotriva bancilor din Rusia

Bancile din Rusia trebuie sa fie supuse sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat duminica presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, republicanul John Boehner, care vede necesar ca presedintele Barack Obama.

SUA vrea sanctiuni impotriva bancilor din Rusia

Bancile din Rusia trebuie sa fie supuse sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat duminica presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, republicanul John Boehner, care vede necesar ca presedintele Barack Obama.

Oficial SUA: Bancile din Rusia trebuie sanctionate

Bancile din Rusia trebuie sa fie supuse sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat duminica presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, republicanul John Boehner. Acesta vede necesar ca presedintele Obama sa.

Avionul lui Dmitri Rogozin a fost intors din zbor, iar el a plecat la Moscova cu un avion de linie

Avionul in care vicepremierul rus Dmitri Rogozin a sosit vineri la Chisinau, pentru a participa la festivitatile dedicate Zilei Victoriei la Tiraspol, a fost intors din zbor sambata, la intoarcere, iar el a plecat la Moscova cu o cursa de linie. Avionul lui Rogozin a fost intors de catre autoritatile ucrainene, dar acesta nu se afla in avionul respective, transmite Publika TV, care citeaza reprezentanti ai ambasadei Ucrainei de la Chisinau si ai Ministerului moldovean de Externe.

Alpiq RomIndustries - cerere record de energie pe OPCOM, de circa 900 milioane euro

Traderul de energie Alpiq RomIndustries, parte a grupului elvetian Alpiq, a depus pe bursa de energie OPCOM o cerere de oferta record pentru cumpararea de energie in valoare de pana la 3,94 miliarde lei 890 milioane de euro), perioada de livrare fiind de zece ani.

INS: Deficitul comercial a urcat la 1,1 miliarde de euro in primul trimestru

Deficitul comercial a urcat usor in primul trimestru, cu 40 milioane euro, la 1,1 miliarde euro, desi exporturile au avut un ritm de crestere mai mare decat importurile, cu 10,1% la 12,7 miliarde euro, comparativ cu 9,6% pentru importuri, potrivit datelor INS. Acestea au ajuns la 13,8 miliarde euro.

Menatwork tinteste afaceri de circa 50 milioane euro, pentru acest an

Reporter: Anul trecut, ati inregistrat afaceri de 44 milioane de euro. Care credeti ca va fi valoarea acestora in acest an? Luigi Caverni: Grupul de firme Menatwork, producator roman si furnizor de solutii complete pentru constructii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri consolidata de 44 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2012.

Rogozin afirma ca a sosit la Moscova, dupa ce avionul i-a fost intors din drum de ucraineni (FOTO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat sambata ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in ciuda faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )