Libnet.ro
UNICEF

00:08

SUA vrea sanctiuni impotriva bancilor din Rusia

Antena3 Antena3,
SUA vrea sanctiuni impotriva bancilor din Rusia

Bancile din Rusia trebuie sa fie supuse sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat duminica presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, republicanul John Boehner, care vede necesar ca presedintele Barack Obama. continuă pe Antena3

SUA vrea sactiuni impotriva bancilor din Rusia

Bancile din Rusia trebuie sa fie supuse sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat duminica presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, republicanul John Boehner, care vede necesar ca presedintele Barack Obama.

Oficial SUA: Bancile din Rusia trebuie sanctionate

Bancile din Rusia trebuie sa fie supuse sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat duminica presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, republicanul John Boehner. Acesta vede necesar ca presedintele Obama sa.

Societe Generale, afectata de deprecierea activelor din Rusia

Profitul Societe Generale SA, a doua mare banca din Franta dupa valoarea de piata), a scazut cu 13% in primul trimestru din 2014, din cauza deprecierii fondului comercial al subsidiarei din Rusia.

SUA vrea sa priveze Rusia de anumite beneficii comerciale

Presedintele american Barack Obama vrea sa anuleze anumite avantaje de care beneficiaza Rusia in relatiile sale cu Statele Unite, o decizie simbolica, care nu are legatura directa cu situatia din Ucraina, a asigurat miercuri Casa Alba,.

Polonia vrea mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia

Intr-un interviu pentru editia de sambata a cotidianului german Bild, presedintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat ca doreste mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia, pentru solutionarea cat mai rapid posibil a crizei ucrainene, scrie AFP citata de Mediafax.

Luptand impotriva terorismului din 1492

Imagini inedite cu indieni din America. Altele decat cele realizate de celebrul fotograf Edward S. Curtis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )