Libnet.ro
UNICEF

01:05

Polonia vrea mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia

România Liberă România Liberă,
Polonia vrea mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia

Intr-un interviu pentru editia de sambata a cotidianului german Bild, presedintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat ca doreste mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia, pentru solutionarea cat mai rapid posibil a crizei ucrainene, scrie AFP citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Polonia cere mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat ca doreste mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia, pentru solutionarea cat mai rapid posibil a crizei ucrainene, intr-un interviu pentru editia de sambata a cotidianului german Bild, relateaza AFP.

Polonia cere mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat ca doreste mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia, pentru solutionarea cat mai rapid posibil a crizei ucrainene, intr-un interviu pentru.

Polonia cere Germaniei sa fie mai ferma fata de Rusia, pentru solutionarea crizei din Ucraina

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat ca doreste mai multa fermitate din partea Germaniei fata de Rusia, pentru solutionarea cat mai rapid posibil a crizei ucrainene. Varsovia doreste mai.

APMGR cere mai multa transparenta in procesul de calculare al taxei clawback

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) solicita autoritatilor mai multa transparenta in procesul de calculare al taxei clawback, relateaza Romania Libera. Astfel, APMGR a.

APMGR cere mai multa transparenta in calcularea taxei clawback

Asocia and tia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) cere mai multa transparen and ta in procesul de calculare a taxei clawback, prin raportarea numarului de unitati decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS), in contextul men and tinerii contribu and tiei la un nivel foarte ridicat, considerat de APMGR drept nesustenabil pentru producatorii de medicamente generice, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

APMGR cere mai multa transparenta in calcularea taxei clawback

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) solicita autoritatilor mai multa transparenta in procesul de calculare al taxei clawback, in contextul mentinerii contributiei la un nivel foarte ridicat.

Norica Nicolai: Nu vad nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze fondurile PAC

Romania are alocate prin Politica Agricola Comuna PAC) 11 miliarde de euro pentru subven and tii and si 8 miliarde pentru dezvoltare durabila iar eurodeputatul Norica Nicolai nu vede nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze cat mai eficient aceste fonduri, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din acest an in raport cu leul romanesc. Vezi cursul BNR

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din acest an in raport cu leul romanesc. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4,4295 lei pentru un euro. Un curs mai mic pentru euro a fost inregistrat la.

Mai multe tinere din Olt si Dolj, obligate sa se prostitueze in Spania

Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguri, au fost arestate, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa.

Apple, in fata celei mai mari achizitii din istoria sa - Ar putea da 3,2 miliarde dolari pentru o companie de echipamente si servicii audio

Apple este in discutii foarte avansate pentru a cumpara, cu 3,2 miliarde dolari, compania Beats Electronics care vinde casti si echipamente audio de studio, dar a lansat si un serviciu de streaming online, scrie Financial Times. Ar fi cea mai mare achizitie din istoria Apple care a cumparat zeci de companii, insa rar a dat peste 200 milioane dolari pe una. Cele doua parti nu s-au inteles asupra tuturor aspectelor, iar planul ar putea sa cada, spun sursele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )