Libnet.ro
UNICEF

23:00

Norica Nicolai: Nu vad nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze fondurile PAC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Norica Nicolai: Nu vad nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze fondurile PAC

Romania are alocate prin Politica Agricola Comuna PAC) 11 miliarde de euro pentru subven and tii and si 8 miliarde pentru dezvoltare durabila iar eurodeputatul Norica Nicolai nu vede nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze cat mai eficient aceste fonduri, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Norica Nicolai sau despre predictiile pro-ruse (De la Iliescu la Basescu: femeile si masculul alfa episodul 2)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, o sustine anul acesta pentru a doua oara pe Norica Nicolai in fruntea listei candidatilor pentru europarlamentare, recunoscandu-i in acest fel abilitatea de a fi prezenta in jocurile de partid, chiar atunci cand se afla la Bruxelles.

Tiriac mai primeste o lovitura din partea unui favorit

Dupa retragerea lui Novak Djokovic din turneul de la Madrid, patronul Ion Tiriac mai primeste o lovitura la fel de grea din partea unui alt jucator de top.

L'Equipe: Sanctiuni dure din partea UEFA pentru PSG, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar

Jurnalistii de la L'Equipe au anuntat, in cursul zilei de marti, ca PSG va fi aspru sanctionata de UEFA, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar. Astfel, campioana Frantei va fi nevoita sa ia o serie importanta de masuri. In plus, formatia de pe Parc des Princes va primi si o amenda de 60 de milioane de euro din partea forului european.

Tecau premiat cu un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase-Tiriac

Horia Tecau a primit un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, romanul fiind singurul jucator care a castigat de trei ori openul de tenis de la Bucuresti. El a primit un trofeu creat de artistul Ioan Nemtoi.

Gabriela Szabo candideaza din partea PSD pentru un loc de deputat in Ilfov

Gabriela Szabo si-a lansat oficial candidatura pentru functia de deputat intr-un colegiu din Ilfov. La eveniment au venit sa o sustina premierul Victor Ponta si ministrii social-democrati, care s-au declarat.

Presedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, se va inscrie in PSD si va candida la Camera Deputatilor din partea acestui partid (surse)

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi, presedintele PNL Satu Mare, anuntat, duminica de liderul PSD, Victor Ponta, drept candidatul USL pentru un post de deputat la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, ar urma sa se inscrie in PSD, spun surse din conducerea social-democratilo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )