Libnet.ro
UNICEF

16:00

Circa 60 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta din Tulcea folosesc urna speciala

România Liberă România Liberă,
Circa 60 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta din Tulcea folosesc urna speciala

Aproape 60 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta din Tulcea indeplinesc conditiile pentru a vota, duminica, la alegerile locale, potrivit managerului general Tudor Nastasescu. continuă pe România Liberă

Fostii manageri ai spitalului de urgenta Sf. Ioan, in arest la domiciliu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins astazi cererea DNA de arestare preventiva a fostilor manageri ai Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, urmand ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu in dosarul in care DNA ii acuza de luare de mita, informeaza surse din media.

Hexi Pharma conduce detasat in topul contractelor de achizitii publice pentru dezinfectanti intre 2011-2015. Valoarea totala - circa 60 de milioane lei

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei publica joi topul operatorilor economici pentru achizitii publice de dezinfectanti in perioada 2011-2015, clasament in care compania Hexi Pharma conduce detasat, cu contracte de o valoare totala de aproximativ 60 milioane lei si un numar total de contracte de peste 3000.

Doi fosti manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost retinuti de DNA

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea,.

Fostii manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, retinuti pentru mita

Fostii manageri ai Spitalului Clinic de Urgenta 'Sf. Ioan' din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, au fost retinuti joi pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

O tornada a facut prapad intr-o localitate din Tulcea

O tornada a facut prapad in localitatea Niculitel, judetul Tulcea. Tornada a smuls acoperisurile caselor si a dus prin aer garduri, la sute de metri distanta. Oamenii sunt si acum in stare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )