Libnet.ro
UNICEF

18:00

O tornada a facut prapad intr-o localitate din Tulcea

Antena3 Antena3,
O tornada a facut prapad intr-o localitate din Tulcea

O tornada a facut prapad in localitatea Niculitel, judetul Tulcea. Tornada a smuls acoperisurile caselor si a dus prin aer garduri, la sute de metri distanta. Oamenii sunt si acum in stare. continuă pe Antena3

Un bloc de apartamente s-a prabusit intr-o localitate din Rusia. Cel putin o persoana a murit (VIDEO)

Imagini incredibile intr-un oras din sud-vestul Siberiei. Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite dupa ce un bloc cu apartamente s-a prabusit in centrul unei localitati rusesti, de.

Fenomen extrem in Tulcea! O tornada a facut prapad. Oamenii sunt si acum in stare de soc

O tornada a facut prapad in localitatea Niculitel, judetul Tulcea. Tornada a smuls acoperisurile caselor si a dus prin aer garduri, la sute de metri distanta. Oamenii sunt si acum in stare.

Sinucidere intr-un spital din Alba. Un pacient s-a spanzurat intr-un grup sanitar

Un pacient in varsta de 85 de ani, nternat in Sectia Interne a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, a fost gasit spanzurat intr-un grup sanitar, acesta fiind descoperit fara viata de un coleg de salon.

SUA: Cinci militari au murit dupa ce un vehicul s-a rasturnat intr-un rau din Texas

Tragedie la o baza militara din Texas. Cel putin cinci soldati au murit si alti patru au fost dati disparuti dupa ce un vehicul tactic s-a rasturnat in timp ce traversa un rau spre o tabara.

Un tata indurerat a incercat sa-si faca singur dreptate intr-un tribunal din Statele Unite (VIDEO)

Scene emotionante la un tribunal din Statele Unite. Un tata indurerat a incercat sa isi faca singur dreptate si a sarit la gatul criminalului care i-a omorat fiica in urma cu.

Incendiu violent intr-un imobil din Botosani. Peste 20 de persoane au fost evacuate

Peste 20 de persoane, printre care si un copil, dar si un batran cu probleme locomotorii, au fost evacuate, joi dimineata, dintr-un bloc de garsoniere de pe raza comunei Trusesti din judetul Botosani, a an.

O fresca aflata intr-o biserica din Brasov ii tulbura pe teologi si oameni de stiinta deopotriva. Ce infatiseaza - FOTO

In biserica Sfantul Nicolae din Brasov exista o fresca despre care se spune ca vesteste apocalipsa. Potrivit interpretarilor, Roata Lumii arata ca Apocalipsa ar fi vestita de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )