Libnet.ro
UNICEF

20:30

Incendiu violent intr-un imobil din Botosani. Peste 20 de persoane au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Incendiu violent intr-un imobil din Botosani. Peste 20 de persoane au fost evacuate

Peste 20 de persoane, printre care si un copil, dar si un batran cu probleme locomotorii, au fost evacuate, joi dimineata, dintr-un bloc de garsoniere de pe raza comunei Trusesti din judetul Botosani, a an. continuă pe Antena3

Incendiu puternic intr-un imobil din Timisoara. Peste 20 de persoane au fost evacuate de urgenta

Un numar de 22 de persoane, din care zece copii, au fost evacuate, miercuri seara, dintr-un imobil din Timisoara, dupa ce la mansarda s-a produs un incendiu, transmite Mediafax. Cinci autospeciale de lucru cu.

Tanara din Botosani, violata de doua ori de acelasi barbat

O tanara de 25 de ani din Botosani a ajuns la spital plina de vanatai si le-a spus medicilor ca a fost batuta, talharita si violata de un tanar din oras, scriu stirileprotv. ro. Fata povesteste ca individul a vrut sa.

Un bloc de apartamente s-a prabusit intr-o localitate din Rusia. Cel putin o persoana a murit (VIDEO)

Imagini incredibile intr-un oras din sud-vestul Siberiei. Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite dupa ce un bloc cu apartamente s-a prabusit in centrul unei localitati rusesti, de.

Incendiu violent la un depozit de arme din India. Cel putin 17 persoane au murit

Un incendiu izbucnit marti la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei, s-a soldat cu moartea mai multor persoane, a relatat mass-media indiene, citate de Agerpres. Potrivit.

Sinucidere intr-un spital din Alba. Un pacient s-a spanzurat intr-un grup sanitar

Un pacient in varsta de 85 de ani, nternat in Sectia Interne a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, a fost gasit spanzurat intr-un grup sanitar, acesta fiind descoperit fara viata de un coleg de salon.

O fresca aflata intr-o biserica din Brasov ii tulbura pe teologi si oameni de stiinta deopotriva. Ce infatiseaza - FOTO

In biserica Sfantul Nicolae din Brasov exista o fresca despre care se spune ca vesteste apocalipsa. Potrivit interpretarilor, Roata Lumii arata ca Apocalipsa ar fi vestita de.

Mijloacele de transport s-au transformat in cuptoare pe patru roti. Ce tempertura a fost inregistrata marti intr-un autobuz din Capitala (VIDEO)

In mai multe localitati din tara temperaturile au depasit 30 de grade. Cei care au avut de suferit de pe urma acestui val de caldura au fost si locuitorii Capitalei. La nivelul asfaltului temperatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2409 seconds )