Libnet.ro
UNICEF

20:00

O fresca aflata intr-o biserica din Brasov ii tulbura pe teologi si oameni de stiinta deopotriva. Ce infatiseaza - FOTO

Antena3 Antena3,
O fresca aflata intr-o biserica din Brasov ii tulbura pe teologi si oameni de stiinta deopotriva. Ce infatiseaza - FOTO

In biserica Sfantul Nicolae din Brasov exista o fresca despre care se spune ca vesteste apocalipsa. Potrivit interpretarilor, Roata Lumii arata ca Apocalipsa ar fi vestita de. continuă pe Antena3

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in Arges. Politistilor nu le-a venit sa creada cu cine era fata

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa in urma cu cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat. Politistii fac cercetari pentru a stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni,.

Un bloc de apartamente s-a prabusit intr-o localitate din Rusia. Cel putin o persoana a murit (VIDEO)

Imagini incredibile intr-un oras din sud-vestul Siberiei. Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite dupa ce un bloc cu apartamente s-a prabusit in centrul unei localitati rusesti, de.

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, duminica, dupa ce un atentator sinucigas s-a aruncat in aer printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad.

Singura biserica din Romania aflata intr-un sens giratoriu

Biserica Sfantul Mina din municipiul Botosani este singurul asezamant amplasat in interiorul unui sens giratoriu. Respectivul lacas de cult, ridicat in 1987 pe locul unei biserici de lemn.

Director general in cadrul Institutului de Cercetare pentru Cartof si Sfecla de Zahar din Brasov, in conflict de interese

Inspectorii de Integritate spun ca Sorin-Claudian Chiru, director general in cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla de Zahar INCDCSZ) Brasov ar fi incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie penala.

Trei locuri din Brasov, pe care trebuie sa le vezi cu cei mici

Unul dintre cele mai frumoase orase din tara, Brasovul atrage in fiecare an turistii din toate colturile Europei datorita parfumului sau medieval, a obiectivelor turistice interesante, dar mai ales a parcurilor.

Sinucidere intr-un spital din Alba. Un pacient s-a spanzurat intr-un grup sanitar

Un pacient in varsta de 85 de ani, nternat in Sectia Interne a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, a fost gasit spanzurat intr-un grup sanitar, acesta fiind descoperit fara viata de un coleg de salon.

Mijloacele de transport s-au transformat in cuptoare pe patru roti. Ce tempertura a fost inregistrata marti intr-un autobuz din Capitala (VIDEO)

In mai multe localitati din tara temperaturile au depasit 30 de grade. Cei care au avut de suferit de pe urma acestui val de caldura au fost si locuitorii Capitalei. La nivelul asfaltului temperatura.

Mai multe gospodarii inundate, intr-o localitate din judetul Buzau

Zece case din localitatea buzoiana Parscov au fost inundate, duminica seara, ca urmare a unei ploi torentiale de scurta durata. Astfel, Grupa operationala din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau a intervenit cu sase motopompe.

Opt copii au fost loviti de fulger intr-un parc din Paris. Patru sunt in stare grava (VIDEO)

Opt copii si trei adulti au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza in parcul Monceau din Paris. Patru copii sunt in stare grava, potrivit The Independent. in momentul incidentului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )