Libnet.ro
UNICEF

22:30

Trei locuri din Brasov, pe care trebuie sa le vezi cu cei mici

Antena3 Antena3,
Trei locuri din Brasov, pe care trebuie sa le vezi cu cei mici

Unul dintre cele mai frumoase orase din tara, Brasovul atrage in fiecare an turistii din toate colturile Europei datorita parfumului sau medieval, a obiectivelor turistice interesante, dar mai ales a parcurilor. continuă pe Antena3

Unul dintre putinele locuri din lume in care viata ar putea continua in urma unui atac nuclear, o pestera din Romania (VIDEO)

Potrivit unor studii internationale s-a constatat ca unul dintre putinele locuri din lume unde se poate supravietui in caz de atac nuclear se afla in romania. Mai exact, este vorba despre Pestera.

O fresca aflata intr-o biserica din Brasov ii tulbura pe teologi si oameni de stiinta deopotriva. Ce infatiseaza - FOTO

In biserica Sfantul Nicolae din Brasov exista o fresca despre care se spune ca vesteste apocalipsa. Potrivit interpretarilor, Roata Lumii arata ca Apocalipsa ar fi vestita de.

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in Arges. Politistilor nu le-a venit sa creada cu cine era fata

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa in urma cu cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat. Politistii fac cercetari pentru a stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni,.

Investitiile din infrastructura feroviara trebuie sa continue cu orice pret

Investitiile din infrastructura feroviara trebuie sa continue cu orice pret, este de parere Marius Chiper, directorul general al CFR SA.

Trei elevi din Capitala au fost luati cu ambulanta dupa ce au acuzat probleme respiratorii (VIDEO)

Trei copii din Capitala au fost transportati la spital dupa ce au acuzat probleme respiratorii, informeaza B1 TV. Cinci elevi ai Scolii 99 din Bucuresti s-au plans ca respira cu dificultate, motiv.

Director general in cadrul Institutului de Cercetare pentru Cartof si Sfecla de Zahar din Brasov, in conflict de interese

Inspectorii de Integritate spun ca Sorin-Claudian Chiru, director general in cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla de Zahar INCDCSZ) Brasov ar fi incalcat regimul juridic al conflictului de interese in materie penala.

Cinci motive pentru care trebuie sa folosesti ulei din seminte de canepa pentru piele

In unele tari, canepa a fost ilegala, destul de mult timp, pentru ca era asociata cu marihuana, dar in ultima vreme uleiul din seminte de canepa este tot mai utilizat de cosmeticieni pentru ca are niste calitati deosebite, scrie Terra Femina.

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a.

Dan Dianconescu, scos de judecatori din inchisoare! Care este motivul

Zi importanta pentru Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii OTV, care va ajunge, in cursul zilei de astazi, intr-o sala de judecata, in calitate de martor, anunta Romania.

Prima reactie a lui Zinedine Zidane, primul francez din istorie care cucereste Liga Campionilor ca antrenor

Francezul Zinedine Zidane a facut istorie sambata seara la Milano, fiind primul antrenor francez care a cucerit trofeul Ligii Campionilor, un trofeu pe care l-a cucerit de altfel si ca jucator, tot in tricoul lui Real,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )