Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sinucidere intr-un spital din Alba. Un pacient s-a spanzurat intr-un grup sanitar

România Liberă România Liberă,
Sinucidere intr-un spital din Alba. Un pacient s-a spanzurat intr-un grup sanitar

Un pacient in varsta de 85 de ani, nternat in Sectia Interne a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, a fost gasit spanzurat intr-un grup sanitar, acesta fiind descoperit fara viata de un coleg de salon. continuă pe România Liberă

Descoperire infioratoare intr-o toaleta a Spitalului de Urgenta din Alba Iulia. Pacientii sunt in stare de soc

Un barbat in varsta de 85 de ani, internat in urma cu doua zile la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia din cauza unor probleme urologice si a unei cardiopatii cronice, a fost gasit,.

Un bloc de apartamente s-a prabusit intr-o localitate din Rusia. Cel putin o persoana a murit (VIDEO)

Imagini incredibile intr-un oras din sud-vestul Siberiei. Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite dupa ce un bloc cu apartamente s-a prabusit in centrul unei localitati rusesti, de.

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, duminica, dupa ce un atentator sinucigas s-a aruncat in aer printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad.

Conflict intre un jurnalist de investigatie si un important manager de spital din Bucuresti. Ministerul Sanatatii trimite Corpul de Control

O noua investigatie realizata de Catalin Tolontan atrage atentia asupra legaturilor politicii cu sanatatea, referindu-se la managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, dr Monica Pop, pe care o acuza ca a obtinut concursul pentru postul de conducere datorita relatiei sale cu un parlamentar PSD. in plus, dr Pop este acuzata si de conflict de interese, de altfel ea a fost anchetata de ANI sub acest aspect, avand fiind platita de o firma cu care a facut contract in numele spitalului.

REVISTA PRESEI. Un spital din Romania continua sa foloseasca dezinfectanti Hexi Pharma

Presa de marti continua sa prezinte situatia din domeniul sanatatii si paradoxurile ei.

O fresca aflata intr-o biserica din Brasov ii tulbura pe teologi si oameni de stiinta deopotriva. Ce infatiseaza - FOTO

In biserica Sfantul Nicolae din Brasov exista o fresca despre care se spune ca vesteste apocalipsa. Potrivit interpretarilor, Roata Lumii arata ca Apocalipsa ar fi vestita de.

Mijloacele de transport s-au transformat in cuptoare pe patru roti. Ce tempertura a fost inregistrata marti intr-un autobuz din Capitala (VIDEO)

In mai multe localitati din tara temperaturile au depasit 30 de grade. Cei care au avut de suferit de pe urma acestui val de caldura au fost si locuitorii Capitalei. La nivelul asfaltului temperatura.

Mai multe gospodarii inundate, intr-o localitate din judetul Buzau

Zece case din localitatea buzoiana Parscov au fost inundate, duminica seara, ca urmare a unei ploi torentiale de scurta durata. Astfel, Grupa operationala din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau a intervenit cu sase motopompe.

Opt copii au fost loviti de fulger intr-un parc din Paris. Patru sunt in stare grava (VIDEO)

Opt copii si trei adulti au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza in parcul Monceau din Paris. Patru copii sunt in stare grava, potrivit The Independent. in momentul incidentului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )