Libnet.ro
UNICEF

07:30

Se circula pe toate drumurile din judetul Brasov. Restrictiile au fost ridicate

Adevărul Adevărul,
Se circula pe toate drumurile din judetul Brasov. Restrictiile au fost ridicate

Toate soselele au fost curatate, iar ninsoarea s-a oprit. Restrictiile pentru masinile de mare tonaj au fost si ele ridicate in aceasta dimineata. continuă pe Adevărul

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud .

Drumurile din judetul Olt, smulse din chingile nametilor

Reprezentantii Prefecturii Olt au facut public, luni 27 ianuarie, rezultatul activitatii institutiilor publice implicate in lupta cu zapada din cursul week-end-ului care tocmai a trecut. Calvarul de acum doua zile se pare ca a devenit istorie, cel putin pana miercuri, cand se anunta iarasi caderi masive de zapada. Vestea cea mai buna este ca circulatia rutiera a revenit la normal pe toate drumurile comunale din judet.

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

Alerta de viscol pe drumurile din 19 judete.

Drumurile din 19 judete sunt afectate de zapada si viscol. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale ca, urmare a intensficarii fenomenelor meteorologice extreme, caracterizate preponderent de ninsoare abundenta si viscol cu vizibilitate redusa, circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata pe tot cuprinsul retelei de drumuri nationale si autostrazi, de pe raza .

Ninsoare puternica in judetul Iasi. Toate utilajele de deszapezire, scoase din garaj

Autoritatile judetene si muncitorii de la Drumuri Nationale lucreaza pentru deszapezire pe toate drumurile din judetul Iasi.

Struto-camila care explica de ce nu s-au deszapezit drumurile din Bucuresti.

Deszapezirea in Bucuresti este platita de primariile de sector insa alegerea firmelor care executa lucrarile se face de catre Primaria Generala a Capitalei. Aceasta regula a creat numeroase divergente intre Sorin Oprescu si primarii de sector si impiedica organizarea unor licitatii pentru curatarea de zapada a Capitalei. Firmele care asigura deszapezirea in Bucuresti sunt, potrivit legii, aceleasi care se ocupa si de serviciile de salubrizare. Astfel se explica de ce mai toate utilajele .

Toate scolile din Arges sunt inchise maine!

Toate scollie din judetul Arges sunt, miine, inchise. Ca urmare, elevii vor sta acasa. Decizia a fost luata din cauza ninsorilor abundente din ultimele doua zile, a declarant pentru Adevarul seful ISJ Arges, Florin Gardin.

Viscolul pune lacat pe toate scolile din judetul Calarasi. Elevii raman luni acasa

In judetul Calarasi, viscolul a pus lacatul pe cele 362 de unitati de invatamant. Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat ca luni, 27 ianuarie, din cauza ninsorii viscolite, toate gradinitele, scolilele si liceele vor fi inchise.

UPDATE. Alerta de viscol pe drumurile din 19 judete. ...

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe urmatoarele artere rutiere:- A1 Bucuresti Pitesti;- A2 Bucuresti Fetesti;- A3 Bucuresti Ploiesti;- DN1B Mizil Prahova) Buzau;- DN1D Albesti Prahova) Urziceni Ialomita);- DN2 Afumati Ilfov) Focsani Vrancea);- .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )