Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drumurile din judetul Olt, smulse din chingile nametilor

Adevărul Adevărul,
Drumurile din judetul Olt, smulse din chingile nametilor

Reprezentantii Prefecturii Olt au facut public, luni 27 ianuarie, rezultatul activitatii institutiilor publice implicate in lupta cu zapada din cursul week-end-ului care tocmai a trecut. Calvarul de acum doua zile se pare ca a devenit istorie, cel putin pana miercuri, cand se anunta iarasi caderi masive de zapada. Vestea cea mai buna este ca circulatia rutiera a revenit la normal pe toate drumurile comunale din judet. continuă pe Adevărul

Marti se reiau cursurile in judetul Olt

Elevii din judetul Olt se vor intoarce, de maine, la scoala. Aceasta este decizia autoritatilor judetene in urma retragerii codurilor de viscol si ninsori ce au stapanit Oltul in week-end-ul care tocmai s-a incheiat. Prefectura Olt a fost de acord cu recomandarea reprezentantilor Inspctoratului Scolar Judetean ca orele sa fie reluate de marti, 28 ianuarie.

Cod galben de viscol si ninsori in judetul Olt in acest week-end

Este oficial: iarna s-a intors, iar autoritatile se pregatesc pentru ce este mai rau. Pentru judetul Olt, specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie au prevazut de vineri 24 ianuarie, si pana duminica 26 ianuarie, cod galben de viscol si ninsori. Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta din localitatile judetului au fost avertizate pentru a fi pregatite in cazul producerii unor situatii de urgenta in zona de competenta.

Alerta de viscol pe drumurile din 19 judete.

Drumurile din 19 judete sunt afectate de zapada si viscol. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale ca, urmare a intensficarii fenomenelor meteorologice extreme, caracterizate preponderent de ninsoare abundenta si viscol cu vizibilitate redusa, circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata pe tot cuprinsul retelei de drumuri nationale si autostrazi, de pe raza .

Un sofer al CNADNR a murit in timp ce deszapezea un drum in judetul Olt

Un barbat, angajat ca sofer al Companiei Nationale de Autostrazi siDrumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata dupa-amiaza, in timp ce se afla la serviciu, pe un utilaj de deszapezire, pe raza comunei Falcoiu, la 17 km. de orasul Caracal. Din primele informatii, se pare ca barbatul a facut infarct.

UPDATE. Alerta de viscol pe drumurile din 19 judete. ...

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe urmatoarele artere rutiere:- A1 Bucuresti Pitesti;- A2 Bucuresti Fetesti;- A3 Bucuresti Ploiesti;- DN1B Mizil Prahova) Buzau;- DN1D Albesti Prahova) Urziceni Ialomita);- DN2 Afumati Ilfov) Focsani Vrancea);- .

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )