Libnet.ro
UNICEF

12:00

A circulat cu viteza pe carosabilul umed. Un galatean a provocat un grav accident din cauza imprudentei

Antena3 Antena3,
A circulat cu viteza pe carosabilul umed. Un galatean a provocat un grav accident din cauza imprudentei

Un barbat in varsta de 32 de ani a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat cu masina. Omul a pierdut controlul volanului, dupa ce a circulat cu viteza pe carosabilul umed, sursa. continuă pe Antena3

Faze tari:E criza de chipsuri de cartofi in Japonia. Cat a ajuns sa coste o punga;Locul de munca platit cu 240.000 de euro anual care-ti ofera 3 luni de concediu pe o insula, dar pe care nimeni nu-l vrea;Dansul ei lasciv a provocat un grav accident de ci

A supravietuit 60 de ore intr-o pestera subacvatica. Spaniolul Xisco Gracia a supravietuit timp de 60 de ore, intr-o pestera subacvatica. Un grup de cercetatori a aratat cum robotii pot deveni rasisti si sexisti. Cercetatorii au aflat ca daca inteligentei artificiale AI) i se ofera anumiti parametri, aceasta poate dezvolta trasaturi asemanatoare cu oamenii, inclusiv pot deveni.

Grav accident rutier in Bucuresti. Traficul este paralizat

Tramvaiele liniei 7 sunt blocate pe sensul de mers catre Parcul Carol, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme pe str. Istrati, informeaza oficiali ai Brigazii Rutiere a.

Grav accident rutier in India: Cel putin 44 de persoane au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o rapa

Cel putin 44 de persoane au decedat in urma unui accident ce a implicat un autobuz in nordul Indiei, potrivit unui oficial local, citat de Le Figaro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )