Libnet.ro
UNICEF

01:06

Circulatia autovehiculelor, interzisa temporar in totalitate la Milano, din cauza poluarii

Adevărul Adevărul,
Circulatia autovehiculelor, interzisa temporar in totalitate la Milano, din cauza poluarii

Primaria metropolei italiene Milano a decis, din cauza nivelului ridicat al poluarii, interzicerea totala a circulatiei autovehiculelor timp de trei zile, in perioada 28-30 decembrie, intre orele 10. 00, informeaza site-ul TGcom24. Mediaset. it. continuă pe Adevărul

Milano: Circulatia autovehiculelor a fost interzisa temporar in totalitate din cauza poluarii

Primaria metropolei italiene Milano a decis, din cauza nivelului ridicat al poluarii, interzicerea totala a circulatiei autovehiculelor timp de trei zile, in perioada 28-30 decembrie, intre orele 10.

America Latina: mii de persoane evacuate din cauza ploilor

Aproximativ 7. 000 de persoane au fost evacuate din zone din nord-estul Argentinei din cauza cresterii nivelului apelor raurilor Uruguay, Parana si Paraguay, iar alte peste 2. 000 au fost evacuate din zone din nordul Uruguayului, unde apele raului Uruguay au depasit cota de siguranta, relateaza EFE miercuri, potrivit Agerpres.

UNICEF: Peste un milion de copii nu pot merge la scoala, din cauza violentelor comise de Boko Haram

Fondul ONU pentru Copii UNICEF) a anuntat, marti, ca peste un milion de copii sunt privati de scoala, din cauza violentelor din nord-estul Nigeriei si in tarile vecine, provocate de secta islamista Boko Haram.

Curse anulate din cauza cetii pe Aeroportul Sibiu

Cursele Lufthansa Munchen-Sibiu si retur, care ar fi trebuit sa fie operate pe Aeroportul Sibiu, in noaptea de luni spre marti, respectiv marti dimineata, au fost anulate din cauza cetii, pasagerii fiind.

Un avion de pasageri al Air France a aterizat de urgenta in Kenya din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al Air France a aterizat de urgenta in Kenya din cauza unei amenintari cu bomba .

Circulatia auto, interzisa in Milano

Autoritatile din Milano au luat miercuri decizia de a interzice in zilele de 28, 29 si 30 decembrie circulatia tuturor vehiculelor particulare in acest oras din nordul Italiei pentru a combate astfel nivelul de poluare atmosferica situat peste limitele admise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )