Libnet.ro
UNICEF

14:30

Circulatia la metrou, BLOCATA din cauza unei defectiuni tehnice. S-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera

Antena3 Antena3,
Circulatia la metrou, BLOCATA din cauza unei defectiuni tehnice. S-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera

Circulatia la metrou este blocata la statia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defectiuni tehnice. Traficul este ingreunat intrucat se desfasoara pe celalalt fir, alternativ, in ambele sensuri, informeaza. continuă pe Antena3

Circulatie blocata pe Transfagarasan din cauza unei alunecari de teren

Transfagarasanul este blocat pe ambele sensuri la kilometrul 60, in judetul Arges, din cauza unei alunecari de teren. Alunecarea de teren s-a produs in cursul noptii, intre doua tuneluri aflate in.

RATB: Tramvaiele liniilor 14, 40 si 56, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la reteaua ...

Tramvaiele liniilor 14, 40 si 56 din Capitala circula marti, de la ora 15. 30, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la conducta de apa, care cauzat prabusirea terasamentului caii de rulare a tramvaielor, a declarat marti, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu. Avaria la conducta de apa s-a produs in zona intersectiei Calea Calarasilor cu strada Romulus. Terasamentul din zona caii de rulare s-a lasat si a fost nevoie sa deviem traseele tramvaielor 14, 40, 56, a .

Circulatia la metrou, BLOCATA pe un fir la statia Pipera.

Circulatia la metrou este blocata la statia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defectiuni tehnice, traficul fiind ingreunat intrucat se desfasoara pe celalalt fir, alternativ, in ambele sensuri, au declarat marti reprezentantii Metrorex, transmite Mediafax. Potrivit surselor citate, traficul este blocat pe linia 2, iar intre statiile Pipera si Aviatorilor se circula pe firul 1, alternativ. In urma blocarii circulatiei pe un fir s-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera, calatorii .

Transfagarasanul, blocat din cauza unei alunecari de teren

Trafic blocat, luni dimineata, pe Transfagarasan. O alunecare de teren a ingropat cu totul soseaua, pe ambele sensuri. Zona unde s-a produs alunecarea este pana in barajul Vidraru, iar circulatia rutiera este.

Circulatie blocata pe Transfagarasan din cauza unei alunecari de teren

DN7C Transfagarasan) este blocat, in aceasta dimineata, pe ambele sensuri la kilometrul 60, in zona localitatii argesene Arefu, intre tunelele 2 si 3, pana in barajul Vidraru.

Harghita: Circulatia rutiera, ingreunata din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera este ingreunata, marti, in judetul Harghita, din cauza zapezii al carei strat ajunge la cinci centimetri pe carosabil, relateaza Mediafax. Marti dimineata, in jurul orei 04:00 a.

Transfagarasanul, blocat din cauza unei alunecari de teren

Circulatia pe Transfagarasan este blocata, luni dimineata, din cauza unei alunecari de teren produsa cu cateva ore in urma. Zona unde s-a produs alunecarea este pana in barajul Vidraru, iar circulatia rutiera este blocata in ambele sensuri.

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Tramaviele 14, 40 si 56 circula pe rute alternative din cauza unei avarii la o conducta de apa

Reprezentantii RATB au anuntat ca din cauza unei avarii la o conducta de apa, tramvaiele 14, 40 si 56 vor circula pe rute alternative. in acest moment, echipele Apanova incearca sa rezolve problema.

Tramavaiele 14, 40 si 56 circula pe rute alternative din cauza unei avarii la o conducta de apa

Reprezentantii RATB au anuntat ca, din cauza unei avarii la o conducta de apa, tramvaiele 14, 40 si 56 vor circula pe rute alternative. in acest moment, echipele Apanova incearca sa rezolve problema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )