Libnet.ro
UNICEF

22:30

Circulatia tramvaielor a fost reluata in zona Stefan cel Mare dupa ce fusese blocata din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita

România Liberă România Liberă,
Circulatia tramvaielor a fost reluata in zona Stefan cel Mare dupa ce fusese blocata din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita

Circulatia tramvaielor este blocata pe Soseaua Stefan cel Mare, pe sensul de mers spre Calea Dorobati din cauza unui accident rutier. Potrivit, purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, soferul unui autoturism a lovit un barbat care traversa pe trecerea de pietoni. continuă pe România Liberă

Tramvaie blocate in Capitala, din cauza unui accident petrecut pe soseaua Stefan cel Mare. Un pieton a ajuns la spital

Tramvaiele sunt blocate din cauza unui accident rutier produs in aceasta dimineata in zona Stefan cel Mare. Un barbat a ajuns la Spitalul Floreasca in urma incidentului. Nu a fost implicat niciun tramvai in accest accident, a explicat Constantin Tobescu, purtator de cuvant de RATB.

Teste de cultura generala despre razboaiele celebre ale domnitorilor romani. Care a fost ultima batalie a lui Stefan cel Mare?

Va propunem un test de cultura generala despre razboaiele in care au fost implicate statele romane de-a lungul istoriei.

Circulatia tramvaielor, reluata in centrul Capitalei, dupa accidentul in care doi oameni au fost raniti

Circulatia tramvaielor a fost reluata in ambele sensuri in zona Pasajului Victoria, dupa ce a fost blocata aproximativ o ora din cauza unui accident in care au fost ranite doua persoane, relateaza News. ro.

Circulatia tramvaielor pe linia 41 a fost reluata dupa, aproximativ 110 minute de la blocarea ei din cauza unui accident rutier

Linia tramvaiului 41 este blocata din cauza unui accident rutier produs in cartierul Militari in zona Cora Lujerului. A fost introdusa linia speciala 641 pentru calatori.

Accident grav in centrul Capitalei: Circulatie se desfasoara ingreunat dupa ce o masina s-a rasturnat in urma unui carambol in care au fost implicate 3 autoturisme (FOTO, VIDEO)

Un grav accident de circulatie a avut loc in Bucuresti la intersectia dintre Soseaua Stefan cel Mare cu Vasile Lascar. 3 autoturisme au fost implicate intr-un carambol, iar una dintre acestea s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )