Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara.

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara.

Traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata, in judetul Constanta. Pe autostrazile A2 si A4 vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri. Le recomandam conducatorilor auto sa foloseasca luminile de intalnire si sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, conform Centrului Infotrafic. In judetul Prahova, pe DN1, la Posada, intre kilometrii 113+270 si 113+305 metri, pe sensul de mers Brasov - Ploiesti, pana in data de 30 mai 2014 se vor executa lucrari de consolidare si de refacere . continuă pe România Liberă

Mai multe judete din sudul tarii afectate de inundatii. In Dolj sunt izolate circa 380 de persoane, mai multe case si drumuri judetene cuprinse de ape

Inundatiile au inceput sa faca pagube in tara, fiind afectate mai multe judete din sudul tarii. In Dolj, digul raului Teslui din comuna doljeana Dragotesti a fost rupt, iar zeci de gospodarii si locuinte au fost cuprinse de ape. In comuna Sopot din acelasi judet, circa 380 de persoane sunt izolate. Tot in Dolj, joi, mai multe drumuri judetene au fost inchise. In judetul Olt sunt afectate de inundatii, comunele Movileni si Serbanesti, apa intrand si in 30 de case. Sapte persoane au fost evacuate. Autoritatile au intervenit pentru a scoate apa din gospodarii si acolo unde a fost cazul, pentru a evacua persoanele aflate in pericol.

INFOTRAFIC. Circulatie in conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale.

Avand in vedere ca in multe zone ale tarii sunt precipitatii, predominant sub forma de ploaie sau de lapovita, insotite de vant puternic, politia le recomanda conducatorilor auto sa adapteze permanent viteza de deplasare in functie de conditiile meteo-rutiere, sa mareasca distanta, in mers, intre autovehicule si sa foloseasca luminile de intalnire pe toate categoriile de drumuri, iar in zonele cu ceata densa si luminile specifice, conform Infotrafic. Astazi, intre orele 9:00 si 13:00, in .

VIDEO Mai multe case din Craiova au fost inundate in urma ploilor torentiale

Cartierele marginase ale orasului fara canalizare din nou sub ape. Mai multe gospodarii au fost inundate din cauza ploilor.

FOTO Doua drumuri nationale si mai multe drumuri comunale din Vrancea, afectate de ploile din ultimele zile

Sectia de Drumuri Nationale Vrancea a impus restrictii de circulatie pe DN 2L Tisita-Soveja si DN 2N Dumbraveni-Jitia, unde carosabilul a fost afectat.

Inundatii in Olt si Dolj. Sute de oameni evacuati, mai multe localitati sunt sub apa care depaseste un metru

Cod galben de inundatii in Olt. Mai multe localitati din judet sunt deja sub apa care a depasit un metru. Zeci de gospodarii au fost inundate, iar sute de oameni au fost evacuati. Dupa ce i-au dus pe localnici.

Vrancea: Mai multe localitati au fost afectate de alunecari de teren

Mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de alunecari de teren, iar un batran a fost evacuat din casa, relateaza Mediafax. Cele mai mari probleme s-au inregistrat in comunele Gura.

Peste 13.000 de posturi vacante in tara. In ce domenii gasiti cele mai multe joburi

Peste 13. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Metro CashCarry a ajuns la 700 de magazine de proximitate. In ce judete sunt cele mai multe unitati

LaDoiPasi, programul de franciza dezvoltat de catre Metro CashCarry Romania, devine cea mai mare retea de magazine de proximitate din tara, fiind reprezentata in fiecare judet din Romania. La doi ani de la lansarea pe piata, peste 700 de.

Unul dintre cele mai mari concursuri de Cosplay din tara va avea loc in cadrul turneului DreamHack 2014 in aprilie la Bucuresti

Organizatorii DreamHack 2014, cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania, anunta sustinerea unui curs oficial de Cosplay , la editia din acest an al turneului ce va avea loc intre 26 si 27 aprilie. Organizatorii anunta un numar mare de participanti inscrisi, din tara si strainatate, si informeaza ca cel care va castiga mare premiu va reprezenta Romania la Paris pe pe cea mai mare scena de cosplay din Europa, la festivalul Japan Expo.

Mai multe ONG-uri solicita CSM prelungirea perioadei de consultare publica pe marginea Ghidului pentru relatia justitie - mass media

Mai multe organizatii neguvernamentale cer Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa prelungeasca perioada de consultare publica pentru modificarile Ghidului pentru relatia justitie-mass media, considerand ca aceasta este insuficienta pentru ca toti cei interesati sa aiba timpul necesar pentru a formula comentarii si propuneri vizavi de textul documentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )