Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe judete din sudul tarii afectate de inundatii. In Dolj sunt izolate circa 380 de persoane, mai multe case si drumuri judetene cuprinse de ape

Hotnews Hotnews,
 Mai multe judete din sudul tarii afectate de inundatii. In Dolj sunt izolate circa 380 de persoane, mai multe case si drumuri judetene cuprinse de ape

Inundatiile au inceput sa faca pagube in tara, fiind afectate mai multe judete din sudul tarii. In Dolj, digul raului Teslui din comuna doljeana Dragotesti a fost rupt, iar zeci de gospodarii si locuinte au fost cuprinse de ape. In comuna Sopot din acelasi judet, circa 380 de persoane sunt izolate. Tot in Dolj, joi, mai multe drumuri judetene au fost inchise. In judetul Olt sunt afectate de inundatii, comunele Movileni si Serbanesti, apa intrand si in 30 de case. Sapte persoane au fost evacuate. Autoritatile au intervenit pentru a scoate apa din gospodarii si acolo unde a fost cazul, pentru a evacua persoanele aflate in pericol. continuă pe Hotnews

Cinci judete din sudul tarii, afectate de inundatii.

Inundatiile din ultimele zile au afectat judetele Dolj, Teleorman, Olt, Giurgiu si Arges, unde au fost avariate mai multe locuinte si terenuri, iar in prezent sunt evacuate 10 persoane, conform situatiei prezentate de prefecti la Comandamentul pentru inundatii de la Guvern, relateaza Mediafax. Astfel, in judetul Dolj, se fac interventii pentru a scoate apa din zece anexe gospodaresti si trei case si, de asemenea, se actioneaza si intr-o zona din Craiova. Citeste si: ANAR: Raul Teleorman, .

Vrancea: Mai multe localitati au fost afectate de alunecari de teren

Mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de alunecari de teren, iar un batran a fost evacuat din casa, relateaza Mediafax. Cele mai mari probleme s-au inregistrat in comunele Gura.

Perchezitii DIICOT in mai multe judete: Zeci de persoane, suspectate de camatarie

Descinderi ale DIICOT la camatarii din judetul Ialomita! Procurorii au verificat peste 130 de locuinte. Percheziti au avut loc in mai multe judete, printre care si Constanta, Brasov, Galati, Ilfov, dar si.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara.

Traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata, in judetul Constanta. Pe autostrazile A2 si A4 vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri. Le recomandam conducatorilor auto sa foloseasca luminile de intalnire si sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, conform Centrului Infotrafic. In judetul Prahova, pe DN1, la Posada, intre kilometrii 113+270 si 113+305 metri, pe sensul de mers Brasov - Ploiesti, pana in data de 30 mai 2014 se vor executa lucrari de consolidare si de refacere .

Cod portocaliu de inundatii pentru sudul tarii. ...

Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pana vineri la ora 18. 00, pentru judetele Olt si Dolj. Sute de gospodarii din cele doua judete sunt sub ape. In municipiul Craiova, mai multe strazi si zeci de case sunt inundate. Totodata, cinci drumuri judetene din Judetul Olt au fost inchise din cauza inundatiilor. Zeci de oameni au fost evacuati din calea apelor. De asemenea, noua judete din sudul tarii se afla sub cod galben de inundatii. Un dig s-a rupt pe raul Teslui, inundand .

VIDEO Mai multe case din Craiova au fost inundate in urma ploilor torentiale

Cartierele marginase ale orasului fara canalizare din nou sub ape. Mai multe gospodarii au fost inundate din cauza ploilor.

UPDATE. Ploile continua, sambata, in sudul tarii. Duminica, avertizare de vant.

UPDATE: Ploile abundente din ultimele zile au provocat inundarea a zeci de hectare de teren si a mai multor gospodarii din comunele Vaideeni, Lalosu si Stefanesti, din judetul Valcea, dar si la activarea unei alunecari de teren din cauza careia un drum a fost partial blocat, conform Mediafax. Potrivit unei informari date publicitatii, vineri, de catre Prefectura Valcea, in urma precipitatiilor din ultima perioada, mai multe zone din judetul Valcea au fost inundate, apa baltind pe zeci de .

Inundatii in Olt si Dolj. Sute de oameni evacuati, mai multe localitati sunt sub apa care depaseste un metru

Cod galben de inundatii in Olt. Mai multe localitati din judet sunt deja sub apa care a depasit un metru. Zeci de gospodarii au fost inundate, iar sute de oameni au fost evacuati. Dupa ce i-au dus pe localnici.

NIS: Protestele ne intarzie explorarile petroliere din vestul tarii

Conducerea companiei petroliere NIS Petrol, divizia din Serbia a gigantului rus Gazprom Neft, sustine ca investitiile in activitatea de explorare a resurselor conventionale de petrol si gaze din vestul tarii noastre sunt intarziate, din cauza protestelor.

Mai multe ONG-uri solicita CSM prelungirea perioadei de consultare publica pe marginea Ghidului pentru relatia justitie - mass media

Mai multe organizatii neguvernamentale cer Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa prelungeasca perioada de consultare publica pentru modificarile Ghidului pentru relatia justitie-mass media, considerand ca aceasta este insuficienta pentru ca toti cei interesati sa aiba timpul necesar pentru a formula comentarii si propuneri vizavi de textul documentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )