Libnet.ro
UNICEF

21:30

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, in perioada 14-21 august, din cauza mai multor concerte

Adevărul Adevărul,
Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, in perioada 14-21 august, din cauza mai multor concerte

Circulatia va fi restrictionata in centrul Capitalei, incepand de dumininca, ora 12. 00, pana pe 21 august, la ora 24. 00, ca urmare a concertelor sustinute in zilele de 14, 15 si 17 august de Rihanna, Steve Aoki si Sia. continuă pe Adevărul

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei pentru concertele Rihanna, Steve Aoki si Sia

Circulatia va fi restrictionata in centrul Capitalei, incepand de dumininca, ora 12. 00, pana pe 21 august, la ora 24. 00, ca urmare a concertelor sustinute in zilele de 14, 15 si 17 august de Rihanna, Steve Aoki si Sia.

Rihanna si Sia inchid traficul din Centrul Capitalei

Traficul rutier din Piata Constitutiei din Capitala va fi restrictionat pana pe 21 august cand vor avea loc mai multe concerte, printre care si cele sustinute de Rihanna si Sia.

Concertele din Capitala dau peste cap circulatia. Vezi RESTRICTIILE DE TRAFIC pana pe 21 august

Concertele din Bucresti, din aceasta perioada, pana pe 21 august, vor da peste cap traficul. Pe 14 august, pe scena amenajata in Piata Constitutiei, va concerta Rihanna. Pe 15 august va urca pe.

Fuziunea dintre USB, USR si Uniunea pentru Codlea, va avea loc pe 21 august

Pe 21 august, la Bucuresti, va avea loc congresul de fuziune dintre Uniunea Salvati Bucurestiul USB), Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), a anuntat astazi presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia.

Restrictii de circulatie in Capitala pana miercuri. Care sunt zonele vizate

Brigada Rutiera a Capitalei va restrictiona traficul in Capitala in perioada 14-17 august pentru desfasurarea unor evenimente artistice. Potrivit unui comunicat de presa al DGPMB, in.

Peste 7.000 de infractiuni si 60.000 de amenzi au fost aplicate in perioada 5 - 11 august

Politistii au constatat peste 7. 000 de infractiuni si au aplicat peste 60. 000 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 18. 000 de lei in perioada 5 - 11 august, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Ce spitale vor asigura permanenta medicala in Capitala in perioada 12-15 august. Solicitari pe banda rulanta la Ambulanta Bucuresti

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 12 - 15 august 2016, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

USB, USR si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august; formatiunea se va numi Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august, cand va fi organizat un congres national la Bucuresti, iar noul partid se va numi Uniunea Salvati Romania.

USB, USR si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august: Formatiunea se va numi Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august. La aceasta data va fi.

Greva de amploare din cauza cresterii subtantiale a tarifelor RCA: Transportatorii opresc activitatea in perioada 14-15 septembrie

Transportatorii au anuntat ca vor intra in greva generala in perioada 14-15 septembrie. Acestia sunt nemultumiti de cresterea mare a tarifelor RCA. La aceasta greva ar putea lua parte chiar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.235 seconds )