Libnet.ro
UNICEF

01:05

CITR: Ordonanta de Urgenta privind insolventa ingreuneaza reorganizarea companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITR: Ordonanta de Urgenta privind insolventa ingreuneaza reorganizarea companiilor

Reorganizarea procedurilor de prevenire a insolventei si de insolventa din Ordonanta de Urgenta face mai dificila desfasurarea procedurii insolventei si reorganizarea companiilor, dupa cum explica Casa de Insolventa Transilvania CITR) intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, despre ordonanta privind insolventa: Nu cumva tinta e TVR si ne trezim ca vin salvatorii, Voiculescu sau Ghita?

Presedintele Traian Basescu s-a intrebat luni daca tinta ordonantei de urgenta privind insolventa nu este cumva televiziunea publica, care se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila, oferind astfel ocazia unui Voiculescu sau Ghita sa vina sa o salveze.

Casa de Insolventa Transilvania: Reorganizarea se va face mai dificil dupa noile reglementari privind insolventa

Oficialii Casei de Insolventa Transilvania isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Ordonanta de Urgenta nr. 91/2013 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa face mai dificila desfasurarea procedurii insolventei si reorganizarea companiilor, favorizand falimentul, se arata intr-un comunicat remis marti HotNews. ro. Modificarile ingreuneaza procedura de reorganizare si o fac aproape imposibil de accesat. Din acest punct de vedere, Ordonanta este un regres fata de precedenta lege a insolventei si este impotriva curentului european, care proclama incurajarea si crearea unei culturi a redresarii, a declarat Vasile Godinca-Herlea, managing partner al Casei de Insolventa Transilvania.

PDL cere ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate la OUG privind insolventa

PDL a transmis Avocatului Poporului solicitarea de ridicare a exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la articolul 81 din OUG privind insolventa.

PDL cere ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate la OUG privind insolventa.

Partidul Democrat Liberal a transmis Avocatului Poporului solicitarea de ridicare a exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la articolul 81 din OUG privind insolventa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )