Libnet.ro
UNICEF

01:05

PDL cere ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate la OUG privind insolventa.

România Liberă România Liberă,
PDL cere ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate la OUG privind insolventa.

Partidul Democrat Liberal a transmis Avocatului Poporului solicitarea de ridicare a exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la articolul 81 din OUG privind insolventa, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

PDL cere ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate la OUG privind insolventa

PDL a transmis Avocatului Poporului solicitarea de ridicare a exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la articolul 81 din OUG privind insolventa.

PDL cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru legea insolventei

PDL cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta articolului introdus in legea insolventei care prevede ca televiziunile si posturile de radio aflate in insolventa sa-si piarda.

Traian Basescu, despre ordonanta privind insolventa: Nu cumva tinta e TVR si ne trezim ca vin salvatorii, Voiculescu sau Ghita?

Presedintele Traian Basescu s-a intrebat luni daca tinta ordonantei de urgenta privind insolventa nu este cumva televiziunea publica, care se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila, oferind astfel ocazia unui Voiculescu sau Ghita sa vina sa o salveze.

Casa de Insolventa Transilvania: Reorganizarea se va face mai dificil dupa noile reglementari privind insolventa

Oficialii Casei de Insolventa Transilvania isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Ordonanta de Urgenta nr. 91/2013 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa face mai dificila desfasurarea procedurii insolventei si reorganizarea companiilor, favorizand falimentul, se arata intr-un comunicat remis marti HotNews. ro. Modificarile ingreuneaza procedura de reorganizare si o fac aproape imposibil de accesat. Din acest punct de vedere, Ordonanta este un regres fata de precedenta lege a insolventei si este impotriva curentului european, care proclama incurajarea si crearea unei culturi a redresarii, a declarat Vasile Godinca-Herlea, managing partner al Casei de Insolventa Transilvania.

CITR: Ordonanta de Urgenta privind insolventa ingreuneaza reorganizarea companiilor

Reorganizarea procedurilor de prevenire a insolventei si de insolventa din Ordonanta de Urgenta face mai dificila desfasurarea procedurii insolventei si reorganizarea companiilor, dupa cum explica Casa de Insolventa Transilvania CITR) intr-un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )