Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cladirea Bancii Centrale din Donetk, ocupata de insurgenti

România Liberă România Liberă,
Cladirea Bancii Centrale din Donetk, ocupata de insurgenti

Insurgentii prorusi inarmati au ocupat, luni, cladirea Bancii Centrale din Donetk, resedinta estului Ucrainei, a anuntat o jurnalista a AFP, preluata de Mediafax. O reuniune este in prezent in desfasurare pentru a subordona Banca Centrala, ministerul Impozitelor si Trezoreria Republicii Populare Donetk autoproclamate, a declarat pentru AFP Oleksandr Matiusin, unul dintre barbatii in uniforma si cu vesta antiglont din fata cladirii. continuă pe România Liberă

Insurgentii prorusi ocupa cladirea Bancii Centrale din Donetk

Insurgentii prorusi inarmati au ocupat, luni, cladirea Bancii Centrale din Donetk, resedinta estului Ucrainei, informeaza AFP. O reuniune este in prezent in desfasurare pentru a subordona Banca.

Militiile proruse au ocupat cladirea Bancii Centrale din Donetk

Insurgentii prorusi au ocupat, luni, cladirea Bancii Centrale din Donetk, unde se duc lupte sangeroase pentru controlul orasului, relateaza AFP.

Criza din Ucraina: Separatistii pro-rusi au ocupat sediul Bancii Centrale din Donetsk

Separatisti inarmati au ocupat luni cladirea Bancii Centrale din Donetsk, capitala regiunii cu acelasi nume din estul Ucrainei, zona afectata de o puternica insurectie armata pro-rusa, transmite AFP.

Polonia: Ministrul de Interne si guvernatorul Bancii Centrale, implicati intr-un scandal de trafic de influenta

Guvernul de la Varsovia se afla in centrul unui scandal dupa ce in presa poloneza au aparut informatii cu privire la un caz de trafic de influenta in care este implicat ministrul de Interne si guvernatorul Bancii Centrale, transmite AFP. Opozitia cere demisia cabinetului de centru-dreapta condus de Donald Tusk.

Viitorul sefului bancii centrale a Poloniei, in pericol din cauza unei inregistrari compromitatoare

Viitorul guvernatorului Bancii Nationale a Poloniei, Marek Belka, este pus in pericol in urma aparitiei unei inregistrari compromitatoare, care a provocat cea mai puternica scadere a zlotului din ultimele trei luni, premierul Donald Tusk urmand sa.

O revista poloneza publica materiale prin care arata ca seful bancii centrale a conditionat ajutarea economiei de inlaturarea unui ministru

Scandal la nivel inalt in Polonia, dupa ce revista Wprost a difuzat o inregistrare in care guvernatorul bancii poloneze si ministrul de interne discuta despre o posibila interventie a bancii, conditionata de.

Sapte morti si doi disparuti, in accidentul minier din Donetk

Sapte mineri au murit, iar alti doi sunt in continuare disparuti, in urma unei explozii produse joi intr-o mina din regiunea Donetk estul Ucrainei), a anuntat vineri Ministerul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, citat de AFP, potrivit B1. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )