Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viitorul sefului bancii centrale a Poloniei, in pericol din cauza unei inregistrari compromitatoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viitorul sefului bancii centrale a Poloniei, in pericol din cauza unei inregistrari compromitatoare

Viitorul guvernatorului Bancii Nationale a Poloniei, Marek Belka, este pus in pericol in urma aparitiei unei inregistrari compromitatoare, care a provocat cea mai puternica scadere a zlotului din ultimele trei luni, premierul Donald Tusk urmand sa. continuă pe Wall-Street Ro

Leul a fost cotat luni la 4,39/EUR, in timp ce monedele din regiune s-au depreciat. Zlotul, din cauza unor comentarii ireverentioase ale Guvernatorului iar forintul inaintea deciziei Curtii Supreme privind legalitatea contractelor de credit in valuta

Leul a fost cotat luni la BNR la 4,39/euro, un nivel relativ constant in ultimele sedinte, in timp ce monedele din regiune s-au depreciat, chiar daca din alte cauze. Lira sterlina continuasa se intareasca fata de celelalte monede majore investitorii asteptand ca Banca Angliei sa inaspreasca politica monetara in cursul anului 2014. Zlotul s-a depreciat luni dimineata ca urmare a unui scandal privind niste replici ireverentioase ale guvernatorului Bancii Centrale iar forintul a scazut fata de euro inaintea deciziei Curtii Supreme privind legalitatea contractelor de credit in valuta. Leul a deschis in scadere la 4. 3935/EUR si a pierdut ceva teren pana la nivelul 4. 4010/EUR in ziua in care parlamentul alege noul consiliu al Bancii Nationale. Euro se tranzactioneaza in momentul redactarii la USD 1. 3531/EUR rezistand din nou presiunilor de scadere.

Polonia: Ministrul de Interne si guvernatorul Bancii Centrale, implicati intr-un scandal de trafic de influenta

Guvernul de la Varsovia se afla in centrul unui scandal dupa ce in presa poloneza au aparut informatii cu privire la un caz de trafic de influenta in care este implicat ministrul de Interne si guvernatorul Bancii Centrale, transmite AFP. Opozitia cere demisia cabinetului de centru-dreapta condus de Donald Tusk.

Cladirea Bancii Centrale din Donetk, ocupata de insurgenti

Insurgentii prorusi inarmati au ocupat, luni, cladirea Bancii Centrale din Donetk, resedinta estului Ucrainei, a anuntat o jurnalista a AFP, preluata de Mediafax. O reuniune este in prezent in desfasurare pentru a subordona Banca Centrala, ministerul Impozitelor si Trezoreria Republicii Populare Donetk autoproclamate, a declarat pentru AFP Oleksandr Matiusin, unul dintre barbatii in uniforma si cu vesta antiglont din fata cladirii.

Insurgentii prorusi ocupa cladirea Bancii Centrale din Donetk

Insurgentii prorusi inarmati au ocupat, luni, cladirea Bancii Centrale din Donetk, resedinta estului Ucrainei, informeaza AFP. O reuniune este in prezent in desfasurare pentru a subordona Banca.

Militiile proruse au ocupat cladirea Bancii Centrale din Donetk

Insurgentii prorusi au ocupat, luni, cladirea Bancii Centrale din Donetk, unde se duc lupte sangeroase pentru controlul orasului, relateaza AFP.

Criza din Ucraina: Separatistii pro-rusi au ocupat sediul Bancii Centrale din Donetsk

Separatisti inarmati au ocupat luni cladirea Bancii Centrale din Donetsk, capitala regiunii cu acelasi nume din estul Ucrainei, zona afectata de o puternica insurectie armata pro-rusa, transmite AFP.

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Autoritatile americane au evacuat aproximativ 500 de locuinte din sudul statuluiCalifornia in cursul noptii de sambata spre duminica din cauza unui incendiu de vegetatie. A fost evacuata zona Wofford din.

Sute de locuinteau fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate, in cursul noptii de sambata spre duminica, in sudul statului american California din cauza unui incendiu de vegetatie, anunta autoritatile americane, citate de.

Sute de locuinte au fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate, in cursul noptii de sambata spre duminica, in sudul statului american California din cauza unui incendiu de vegetatie, anunta autoritatile americane, citate de.

Sute de locuinte, evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate, in cursul noptii de sambata spre duminica, in sudul statului american California din cauza unui incendiu de vegetatie .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )