Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de locuinteau fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Antena3 Antena3,
Sute de locuinteau fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate, in cursul noptii de sambata spre duminica, in sudul statului american California din cauza unui incendiu de vegetatie, anunta autoritatile americane, citate de. continuă pe Antena3

Sute de locuinte au fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate, in cursul noptii de sambata spre duminica, in sudul statului american California din cauza unui incendiu de vegetatie, anunta autoritatile americane, citate de.

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Autoritatile americane au evacuat aproximativ 500 de locuinte din sudul statuluiCalifornia in cursul noptii de sambata spre duminica din cauza unui incendiu de vegetatie. A fost evacuata zona Wofford din.

Sute de locuinte, evacuate in sudul Californiei din cauza incendiilor de vegetatie

Aproximativ 500 de locuinte au fost evacuate, in cursul noptii de sambata spre duminica, in sudul statului american California din cauza unui incendiu de vegetatie .

Franta: Mii de persoane au fost blocate toata noaptea in trenuri de mare viteza din cauza unei defectiuni la reteaua de inalta tensiune

Peste 2. 300 de persoane au fost blocate, in noaptea de sambata spre duminica, in trenuri de mare viteza din cauza unei defectiuni la reteaua de inalta tensiune, scrie AFP. SNCF va depune plangere, 2. 300 de.

CM 2014: Amical Belgia - SUA, anulat din cauza ambuteiajelor din Sao Paulo

Meciul amical dintre Belgia si SUA, care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, la Sao Paulo, a fost anulat din cauza ambuteiajelor din metropola braziliana. Meciul trebuia sa fie unul de pregatire, fara spectatori, inaintea partidelor oficiale din cadrul Cupei Mondiale.

ar putea parasi Formula 1 din cauza noilor reguli impuse de FIA

Presedintele , Luca di Montezemolo, a dezvaluit ca scuderia italiana ar putea parasi Campionatul Mondial de Formula 1, din cauza noilor reglementari impuse de Federatia Internationala de Automobilism FIA), pentru a se consacra curselor de anduranta, informeaza Agerpres.

Personalul american al unei baze aeriene din Irak a fost evacuat din cauza deteriorarii securitatii

Companiile americane care lucreaza pentru guvernul irakian in domeniul Apararii au evacuat personalul american de la o baza aeriana din Irak din cauza deteriorarii securitatii in aceasta tara, a anuntat.

Consilier judetean exclus din PNL Iasi din cauza colaborarii cu PSD

Consilierul judetean Victor Chirila din Iasi a fost exclus ieri din PNL, din cauza colaborarii sale cu PSD, decizia fiind luata in Delegatia Permanenta a filialei, Chirila anuntand ca o va contesta la Curtea de Arbitraj a partidului, scriu surse din presa.

Iasi: Consilier judetean liberal exclus din partid din cauza colaborarii cu PSD

Consilierul judetean iesean Victor Chirila a fost exclus din PNL, sambata, din cauza colaborarii sale cu PSD, decizia fiind luata in Delegatia Permanenta a filialei, iar Chirila anuntand ca o va contesta la Curtea de Arbitraj a partidului.

Procedura disciplinara deschisa de FIFA impotriva Argentinei, din cauza unui banner afisat in cadrul amicalului cu Slovenia

FIFA a anuntat deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva Argentinei dupa ce, la amicalul disputat in 7 iunie cu Slovenia, a fost afisat un banner cu mesajul: Cei din insulele Falkland sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )