Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procedura disciplinara deschisa de FIFA impotriva Argentinei, din cauza unui banner afisat in cadrul amicalului cu Slovenia

B1 B1,
Procedura disciplinara deschisa de FIFA impotriva Argentinei, din cauza unui banner afisat in cadrul amicalului cu Slovenia

FIFA a anuntat deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva Argentinei dupa ce, la amicalul disputat in 7 iunie cu Slovenia, a fost afisat un banner cu mesajul: Cei din insulele Falkland sunt. continuă pe B1

VIDEO FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Argentinei

FIFA a anuntat ca a deschis o procedura disciplinara impotriva Federatiei de Fotbal din Argentina AFA), din cauza afisarii de catre componentii nationalei acestei tari a unui banner cu mesajul: Insulele Falkland sunt argentiniene la meciul amical cu Slovenia, in 7 iunie, informeaza Mediafax.

CM 2014: Amical Belgia - SUA, anulat din cauza ambuteiajelor din Sao Paulo

Meciul amical dintre Belgia si SUA, care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, la Sao Paulo, a fost anulat din cauza ambuteiajelor din metropola braziliana. Meciul trebuia sa fie unul de pregatire, fara spectatori, inaintea partidelor oficiale din cadrul Cupei Mondiale.

Iasi: Consilier judetean liberal exclus din partid din cauza colaborarii cu PSD

Consilierul judetean iesean Victor Chirila a fost exclus din PNL, sambata, din cauza colaborarii sale cu PSD, decizia fiind luata in Delegatia Permanenta a filialei, iar Chirila anuntand ca o va contesta la Curtea de Arbitraj a partidului.

Personalul american al unei baze aeriene din Irak a fost evacuat din cauza deteriorarii securitatii

Companiile americane care lucreaza pentru guvernul irakian in domeniul Apararii au evacuat personalul american de la o baza aeriana din Irak din cauza deteriorarii securitatii in aceasta tara, a anuntat.

S and P ar putea retrograda Erste Group si Raiffeisen Bank International din cauza Hypo

Guvernul austriac a adoptat astazi un proiect de lege ce prevede stergerea a 890 milioane de euro din datoria subordonata a Hypo Alpe-Adria-Bank, incercand sa ofere asigurari ca investitorii si platitorii de taxe vor duce povara inchiderii bancii austriece, potrivit Financial Times.

Irak: Peste 500.000 de refugiati, din cauza luptelor din Mosul

Peste 500. 000 de civili s-au refugiat in urma luptelor din orasul irakian Mosul si din regiune, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat, Organizatia Internationala pentru Migratie OIM), citata de AFP, informeaza b1. ro.

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anuta ca exista drumuri cu circulatia intrerupta din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren. Printre areterele afectate se numara DN1, DN67B, DN 65, DN 64 si DN7.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )