Libnet.ro
UNICEF

05:30

Irak: Peste 500.000 de refugiati, din cauza luptelor din Mosul

România Liberă România Liberă,
Irak: Peste 500.000 de refugiati, din cauza luptelor din Mosul

Peste 500. 000 de civili s-au refugiat in urma luptelor din orasul irakian Mosul si din regiune, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat, Organizatia Internationala pentru Migratie OIM), citata de AFP, informeaza b1. ro. continuă pe România Liberă

Trenurile circula cu restrictii de viteza din cauza temperaturilor ridicate

Compania CFR a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca trenurile de calatori si de marfa de pe rute din sudul, sud-estul si vestul tarii circula de marti cu restrictii de viteza, din cauza.

CFR anunta intarzieri la trenuri din cauza caniculei

Toate trenurile de calatori circula de marti dupa-amiaza cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate si ar putea ajunge la destinatii cu intarzieri intre 30 si 60 de minute, a anuntat compania CFR.

Restrictii de viteza din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile vor avea intarzieri de pana la 30 de minute

Trenurile de calatori si de marfa de pe rute din sudul, sud-estul si vestul tarii circula de marti cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile ar putea ajunge la destinatii cu.

Testarea farfuriei zburatoare conceputa de NASA, amanata din cauza conditiilor meteo nefavorabile

NASAa amanat testarea farfuriei zburatoare pentru miercuri, 11 iunie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, scrie Space. com. Data initiala pentru testarea tehnologiei Low-Density Supersonic .

Peste doua milioane de autoturisme marca Toyota, rechemate in service din cauza unor probleme la airbag

Producatorul auto japonez Toyota a rechemat in service peste doua milioane de masini, vandute in intreaga lumea, motivand cu probleme la airbag, scrie BBC News. Printre modelele rechemate se numara Toyota.

Toyota a rechemat in service peste doua milioane de masini din cauza unor probleme la airbag

Producatorul auto japonez Toyota a rechemat in service peste doua milioane de masini, vandute in intreaga lumea, motivand cu probleme la airbag, scrie BBC News .

Doi morti din cauza unui telefon cazut in toaleta

Doua persoane au murit in incercarea de a salva un telefon cazut intr-o fosa septica, anunta CNET. O femeie din China si-a scapat telefonul in toaleta, un dispozitiv cumparat recent, pentru putin peste.

S and P ar putea retrograda Erste Group si Raiffeisen Bank International din cauza Hypo

Guvernul austriac a adoptat astazi un proiect de lege ce prevede stergerea a 890 milioane de euro din datoria subordonata a Hypo Alpe-Adria-Bank, incercand sa ofere asigurari ca investitorii si platitorii de taxe vor duce povara inchiderii bancii austriece, potrivit Financial Times.

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anuta ca exista drumuri cu circulatia intrerupta din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren. Printre areterele afectate se numara DN1, DN67B, DN 65, DN 64 si DN7.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )