Libnet.ro
UNICEF

22:30

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

România Liberă România Liberă,
INFOTRAFIC. Mai multe drumuri din tara au restrictii de circulatie din cauza alunecarilor de teren

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anuta ca exista drumuri cu circulatia intrerupta din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren. Printre areterele afectate se numara DN1, DN67B, DN 65, DN 64 si DN7. continuă pe România Liberă

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara. De asemenea, in Harghita este cod galben de inundatii pana la sfarsitul zilei.

INFOTRAFIC. Circulatia este intrerupta pe mai multe drumuri

Mai multe drumuri nationale au, luni, traficul intrerupt pe anumite portiuni. Printre aceste artere se numara DN67 B, DN7A, DN66, DN22, DN7 si DN27. Centrul Infotrafic avertizeaza ca pe DN1, A1 si A2, traficul se va intensifica in a doua parte a zilei.

Mai multe zone din Ilfov raman fara curent electric, miercuri

Alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov, va fi intrerupta, miercuri, Enel Distributie Muntenia anuntand ca aceasta masura a fost luata, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

Protest al soferilor de taxi in mai multe orase din Europa impotriva aplicatiei de smartphone Uber

Soferii de taxi vor sa transforme miercuri in parcari uriase mai multe orase din Europa, printre care Londra, Madrid si Berlin, pentru a protesta fata de aplicatia pentru smartphone Uber, care face legatura intre pasageri si soferii unor masini dispusi sa ofere contra cost servicii de transport.

Demisii in lant la varful Fundatiei Miscarea Populara. Liderii mai multor filiale din tara s-au retras dezamagiti de marginalizarea intelectualilor

30 - Conducerea filialei Bihor a Fundatiei Miscarea Populara a demisionat, reprezentantii acesteia afirmand ca sunt dezamagiti de marginalizarea constanta a intelectualilor in PMP, iar prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )