Libnet.ro
UNICEF

16:30

Demisii in lant la varful Fundatiei Miscarea Populara. Liderii mai multor filiale din tara s-au retras dezamagiti de marginalizarea intelectualilor

Antena3 Antena3,
Demisii in lant la varful Fundatiei Miscarea Populara. Liderii mai multor filiale din tara s-au retras dezamagiti de marginalizarea intelectualilor

30 - Conducerea filialei Bihor a Fundatiei Miscarea Populara a demisionat, reprezentantii acesteia afirmand ca sunt dezamagiti de marginalizarea constanta a intelectualilor in PMP, iar prin. continuă pe Antena3

Demisii in lant la varful Fundatiei Miscarea Populara. Seful FMP, seful de Buzau si membrii din Bistrita s-au retras

Update 15. 26- Membrii Fundatiei Miscarea Populara din Bistrita-Nasaud au decis sa se retraga in bloc din organizatie in frunte cu presedintele, motivand ca nu pot face nimic si clasa politica nu se.

Marian Preda si-a dat demisia din fruntea Fundatiei Miscarea Populara: Nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania, schimbarea va trebui sa vina din exterior

Sociologul Marian Preda si-a depus demisia din motive personale din functia de Presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, potrivit unui comunicat remis redactiei. Reamintim ca Fundatia Miscarea Populara a fost fundatia pe care s-a construit Partidul Miscarea Populara. Demisia lui Marian Preda vine la doua zile dupa ce Elena Udrea a cistigat sefia Partidului Miscarea Populara. Nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania, schimbarea va trebui sa vina din exterior, a spus Marian Preda cu ocazia retragerii.

Cristian Diaconescu, prezidentiabil al PMP si presedinte al Fundatiei Miscarea Populara in numai trei zile

La numai trei zile dupa ce a fost lansat ca si candidat al PMP la Presedintie, Cristian Diaconescu, fost consilier prezidential, a fost ales marti presedinte al Fundatiei Miscarea Populara. Marian Preda a demisionat astazi din fruntea Fundatiei.

Seful Fundatiei Miscarea Populara Bacau, demisioneaza din functie

Mihai Platon, coordonatorul Fundatiei Miscarea Populara Bacau, isi anunta demisia din aceasta functie, in solidar cu presedintele FMP, Marian Preda, el aratand ca membrii fundatiei au incercat sa faca un partid altfel, insa din pacate nu au reusit.

Conducerea filialei Bihor a Fundatiei Miscarea Populara a demisionat, din solidaritate cu Marian Preda

Conducerea filialei Bihor a Fundatiei Miscarea Populara a demisionat, marti, reprezentantii acesteia afirmand ca sunt dezamagiti de marginalizarea constanta a intelectualilor in PMP, iar prin gestul lor.

Cristian Diaconescu, noul presedinte al Fundatiei Miscarea Populara

Candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, a fost ales, marti, presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, in urma unei sedinte a consiliului membrilor fondatori, care si-au exprimat aceasta decizie prin vot, transmite Mediafax.

Marian Preda a demisionat de la sefia Fundatiei Miscarea Populara: Nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice

Marian Preda a anuntat ca, din motive personale, si-a depus marti demisia din functia de presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, precizand ca pleaca din acest post cu convingerea ca nu este posibila o sc.

Marian Preda a demisionat din fruntea Fundatiei Miscarea Populara

Marian Preda a anuntat marti ca demisioneaza din functia de presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, precizand ca o schimbare a clasei politice nu poate avea loc din interior, ci din exterior. Decizia sa vine la numai trei zile de la Congresul PMP, unde Elena Udrea a fost aleasa presedinte, iar Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Presedintie.

Marian Preda pleaca de la sefia Fundatiei Miscarea Populara

Marian Preda a anuntat, marti, ca, din motive personale, si-a depus marti demisia din functia de presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, precizand ca pleaca din aceasta functie cu convingerea ca nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania.

VIDEO Val de demisii la Fundatia Miscarea Populara, in frunte cu presedintele Marian Preda: Nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania, schimbarea va trebui sa vina din exterior

Sociologul Marian Preda si-a depus demisia din motive personale din functia de Presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, potrivit unui comunicat remis redactiei. Demisia lui Marian Preda vine la doua zile dupa ce Elena Udrea a cistigat sefia Partidului Miscarea Populara. Nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania, schimbarea va trebui sa vina din exterior, a spus Marian Preda cu ocazia retragerii. La cateva ore dupa acest anunt, mai multi sefi ai filialelor locale ale FMP si-au anuntat si eu demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )