Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cladirea de birouri in care au sediul Astra Asigurari si Romania Libera a fost scoasa la vanzare de Piraeus Bank

Adevărul Adevărul,
Cladirea de birouri in care au sediul Astra Asigurari si Romania Libera a fost scoasa la vanzare de Piraeus Bank

Cladirea de birouri in care au sediul Astra Asigurari si cotidianul Romania Libera, detinute de omul de afaceri Dan Adamescu, a fost scoasa la vanzare de Piraeus Bank la un pret de 14 milioane de euro, imobilul figurand printre bunurile reposedate. continuă pe Adevărul

Cladirea de birouri in care au sediul Astra Asigurari si Romania Libera a fost scoasa la vanzare de banca

Cladirea de birouri in care au sediul Astra Asigurari si cotidianul Romania Libera, detinute de omul de afaceri Dan Adamescu, a fost scoasa la vanzare de Piraeus Bank la un pret de 14 milioane de euro, imobilul figurand printre bunurile reposedate.

Actionarii Astra Asigurari au aprobat planul de majorare a capitalului social

KPMG, administratorul special al Astra Asigurari, numit de catre ASF, a anuntat ca actionarii societatii de asigurari au aprobat pe 12 mai 2014 planul de majorare a capitalului social al companiei cu 490 de milioane de lei in mai multe etape, prima.

Actionarii Astra Asigurari au aprobat majorarea capitalului cu 490 milioane lei

Actionarii Astra Asigurari, doua firme controlate de omul de afaceri Dan Adamescu, au decis luni majorarea capitalului social cu 490 de milioane de lei, prima transa fiind de 70 milioane de lei, pentru imbunatatirea indicatorilor prudentiali ai companiei, potrivit KPMG.

KPMG: Actionarii Astra Asigurari au aprobat planul de majorare a capitalului social cu 490 milioane de lei

Actionarii Astra SA reuniti in Adunarea Generala Extraordinara din 12 mai 2014 au aprobat planul de majorare a capitalului social al companiei de asigurari cu 490 de milioane de lei in mai multe etape, prima transa fiind de aproximativ 70. 000 lei, a anuntat miercuri KPMG, administratorul special al asiguratorului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )