Libnet.ro
UNICEF

16:00

Clanurile baietilor rai din Bucuresti. Sandu Geamanu, Nutu Camataru si Sportivii, interlopii care stapanesc din umbra Capitala

Adevărul Adevărul,
Clanurile baietilor rai din Bucuresti. Sandu Geamanu, Nutu Camataru si Sportivii, interlopii care stapanesc din umbra Capitala

Si Bucurestiul, asa cum se intampla si in alte mari orase ale tarii, este disputat de clanuri cunoscute ca fiind destul de puternice. continuă pe Adevărul

Clanurile baietilor rai din Timisoara. De la Sorin Udrea la fratii Torj

Cel mai mediatizat interlop din Timisoara in ultimul an si jumatate este, fara indoiala, Sorin Udrea. Justitia incearca acum sa il infunde pentru o serie de infractiuni, insa dupa o scurta perioada de arest preventiv.

Clanurile baietilor rai din Romania. Ghenosu, cel mai de temut interlop din Dambovita cu legaturi in alte clanuri

A terorizat ani de-a randul Municipiul Targoviste, a fost arestat in Franta, iar faptele de care este acuzat au facut incojurul Romaniei. Vorbim de unul dintre cei mai de temur interlopi din tara, Florin Parjol, zis Ghenosu, aflat, in prezent, in arestul Penitenciarului Rahova.

Angajatul unei banci din Bucuresti a furat sute de mii de lei din contul unui client

Angajatul unei banci din Bucuresti este cercetat penal pentru ca ar fi furat, cu ajutorul unui token, sute de mii de lei din contul unui client. Barbatul a cerut eliberarea unui nou token in numele clientului sau.

Fatada media la un centru comercial din Bucuresti duce o firma austriaca la insolventa

Firma austriaca de instalatii electrice Schutz Technik este insolventa. Motivul intrarii in insolventa este datorat costului ridicat al garantiilor si despagubirilor intervenite in cadrul unui mare contract pe care firma austriaca il facuse in Romania, relateaza Wirtschaftsblatt. at. Este vorba de fatada media pe care austriecii s-au angajat s-o realizeze la un mare centru comercial din Bucuresti.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George.

Turcoman, DTZ: inchirierile spatiilor de birouri din Bucuresti vor ramane la nivelul de anul trecut

Activitatea totala de inchiriere a spatiilor de birouri din Bucuresti va ramane, in primul trimestru al acestui an, la acelasi nivel din perioada similara din 2014, ne-a declarat, ieri, Eduard Turcoman, Associate Director Office and Industrial al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cladirile de birouri din Bucuresti: cele mai multe inchirieri, in zona de nord

Circa 80% din totalul spatiilor inchiriate in Bucuresti anul trecut sunt reprezentate de cladirile de birouri din centru-nord si nord, unde au fost livrate si cele mai multe proiecte, iar pentru 2015 si 2016 atentia companiilor s-ar putea indrepta si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )