Libnet.ro
UNICEF

14:00

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 5, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Madrid

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 5, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Madrid

Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat, sambata, turneul Premier Mandatory de la Madrid. Cu 4650 de puncte acumulate, sportiva nascuta la Constanta s-a apropiat de Garbine Muguruza 4847 de puncte), jucatoare care se afla pe pozitia a patra a ierarhiei. O alta veste buna pentru tenisul romanesc: Sorana Carstea a revenit in TOP 100 WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep urca pe 5 in clasamentul mondial. Sorana Cirstea revine in top 100

Jucatoarea Simona Halep ocupa locul 5 in clasamentul mondial actualizat si dat publicitatii de WTA la finalul turneului de la Madrid, castigat de jucatoarea noastra.

Simona Halep a castigat Madrid Open, dupa 6-2, 6-4, cu Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a castigat, sambata, Madrid Open, al 12-lea trofeu din cariera si al doilea de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva slovaca Dominika Cibulkova, locul 38.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

Simona Halep dupa trofeul de la Madrid: Sunt foarte fericita pentru acest turneu, aici ma simt ca acasa

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a declarat, sambata seara, ca la Madrid Open se simte ca acasa, fiind fericita ca a castigat acest turneu, dar mai important este ca a jucat la cel mai inalt nivel, informeaza L039;Equipe, potrivit.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, ieri, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Simona Halep, cadou inedit pentru jurnalistii de la turneul WTA de la Madrid

Simona Halep le-a oferit bere jurnalistilor care acopera turneul WTA de la Madrid, dupa victoria categorica reusita vineri seara, in semifinala cu Samantha Stosur, 6-2, 6-0, relateaza WTA Insider, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )