Libnet.ro
UNICEF

09:00

Claudia Gantu, LEGO: Piata din tara noastra este imatura, dar in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Claudia Gantu, LEGO: Piata din tara noastra este imatura, dar in crestere

Claudia Gantu, associate marketing manager in cadrul companiei LEGO Romania and Bulgaria, a acordat un interviu ziarului BURSA, in care a vorbit despre evolutia pietei de jucarii din tara noastra, despre evolutia companiei de pana acum, dar si despre perspectivele de viitor ale acesteia. continuă pe Ziarul Bursa

Fitch: Sectorul bancar din tara noastra, perspectiva negativa in 2014

Calitatea activelor din sectorul bancar romanesc va continua sa se deterioreze in prima parte a anului viitor, fiind necesare provizioane suplimentare care vor afecta ratele de adecvare a capitalului, iar profitabilitatea bancilor se va mentine la un nivel slab in 2014, se arata intr-un raport al agentiei Fitch.

RCS-RDS, amenintata cu insolventa de un hotel din Arad

RCS and RDS, cea mai mare companie de cablu din tara noastra, este amenintata cu insolventa de catre un hotel de doua stele din provincie, conform unui dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti.

Reghecampf: Avem cei mai buni jucatori din tara

Laurentiu Reghecampf si-a laudat jucatorii dupa victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-1, si a spus despre acestia ca sunt cei mai buni din tara la ora actuala.

INFOTRAFIC: Vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din tara.

In judetul Valcea, din cauza cetii, vizibilitatea scade sub 100 de metri pe DN64 Ramnicu Valcea - Mihaesti, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea inclusiv pentru autostrada A2) Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o atentionare nowcasting referitoare la ceata, valabila pana la ora 10:00. Politia recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza adaptata, sa foloseasca luminile de intalnire, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )