Libnet.ro
UNICEF

09:00

Reghecampf: Avem cei mai buni jucatori din tara

Online Sport Online Sport,
Reghecampf: Avem cei mai buni jucatori din tara

Laurentiu Reghecampf si-a laudat jucatorii dupa victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-1, si a spus despre acestia ca sunt cei mai buni din tara la ora actuala. continuă pe Online Sport

Reghecampf: Am luat declaratiile celor de la Astra si le-am lipit in cabina

Laurentiu Reghecampf si-a laudat jucatorii dupa victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-1, si a spus despre acestia ca sunt cei mai buni din tara la ora actuala. Reghe a dezvaluit si cum a reusit sa isi determine jucatorii sa muste pana la os.

Novak Djokovic si Serena Williams, desemnati cei mai buni jucatori de tenis ai lumii in 2013

Sarbul Novak Djokovic si americanca Serena Williams au fost desemnati cei mai buni jucatori ai lumii in 2013 de catre Federatia internationala de tenis ITF). Williams, in varsta de 32 de ani, numarul unu.

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi recompensati pentru performantele obtinute in acest an, vineri seara, in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

FOTO Premii pentru cei mai buni sportivi ai anului 2013

Cei mai buni sportivi din Arad au fost premiati, marti seara, in cadrul unei gale organizata de Primaria municipiului. La eveniment au participat pest o suta de aradeni care au tinut sa-i felicite pe cei mai buni sportivi ai anului 2013.

Avertizare COD GALBEN de CEATA pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, in judetele Vrancea, Bacau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si.

Cei mai buni sportivi si cei mai talentati elevi au fost premiati de Primaria Alexandria

Primaria Alexandria a organizat, astazi, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi si a celor mai talentati elevi din oras. Municipalitatea a alocat din bugetul local 45. 000 de lei pentru acordarea de premii in bani.

in Premiera: Romanii, cei mai buni in IT din toata Europa

Intr-o lume care devine din ce in ce mai dependenta de calculatoare, romanii nostri au ajuns sa fie lideri. La specialistii romani in IT vin marile companii straine, atunci cand cauta creativitate,.

GALA LSRS Cine sunt cei mai buni 50 de studenti romani de peste hotare in 2013

50 definalisti au fost selectati pentru cele opt categorii ale Competitiei Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate pentru anul universitar 2012-2013, dintre cei200 de tineri romani care s-au inscris in cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Roman al Anului din Strainatate.

INFOTRAFIC: Vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din tara.

In judetul Valcea, din cauza cetii, vizibilitatea scade sub 100 de metri pe DN64 Ramnicu Valcea - Mihaesti, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea inclusiv pentru autostrada A2) Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o atentionare nowcasting referitoare la ceata, valabila pana la ora 10:00. Politia recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza adaptata, sa foloseasca luminile de intalnire, .

FOTO Cum se vinde carnea de porc inainte de Craciun in judetul care creste cei mai multi porci din Romania

Potrivit statisticilor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in judetul Timis sunt crescuti cei mai multi porci din Romania, fiind contabilizate 675. 014 capete la mijlocul acestui an. Cifra se datoreaza marilor companii din domeniu care activeaza aici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )