Libnet.ro
UNICEF

09:30

Novak Djokovic si Serena Williams, desemnati cei mai buni jucatori de tenis ai lumii in 2013

B1 B1,
Novak Djokovic si Serena Williams, desemnati cei mai buni jucatori de tenis ai lumii in 2013

Sarbul Novak Djokovic si americanca Serena Williams au fost desemnati cei mai buni jucatori ai lumii in 2013 de catre Federatia internationala de tenis ITF). Williams, in varsta de 32 de ani, numarul unu. continuă pe B1

FOTO Premii pentru cei mai buni sportivi ai anului 2013

Cei mai buni sportivi din Arad au fost premiati, marti seara, in cadrul unei gale organizata de Primaria municipiului. La eveniment au participat pest o suta de aradeni care au tinut sa-i felicite pe cei mai buni sportivi ai anului 2013.

Reghecampf: Avem cei mai buni jucatori din tara

Laurentiu Reghecampf si-a laudat jucatorii dupa victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-1, si a spus despre acestia ca sunt cei mai buni din tara la ora actuala.

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi recompensati pentru performantele obtinute in acest an, vineri seara, in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

Cei mai buni sportivi si cei mai talentati elevi au fost premiati de Primaria Alexandria

Primaria Alexandria a organizat, astazi, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi si a celor mai talentati elevi din oras. Municipalitatea a alocat din bugetul local 45. 000 de lei pentru acordarea de premii in bani.

in Premiera: Romanii, cei mai buni in IT din toata Europa

Intr-o lume care devine din ce in ce mai dependenta de calculatoare, romanii nostri au ajuns sa fie lideri. La specialistii romani in IT vin marile companii straine, atunci cand cauta creativitate,.

Reghecampf: Am luat declaratiile celor de la Astra si le-am lipit in cabina

Laurentiu Reghecampf si-a laudat jucatorii dupa victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-1, si a spus despre acestia ca sunt cei mai buni din tara la ora actuala. Reghe a dezvaluit si cum a reusit sa isi determine jucatorii sa muste pana la os.

GALA LSRS Cine sunt cei mai buni 50 de studenti romani de peste hotare in 2013

50 definalisti au fost selectati pentru cele opt categorii ale Competitiei Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate pentru anul universitar 2012-2013, dintre cei200 de tineri romani care s-au inscris in cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Roman al Anului din Strainatate.

Cei mai buni elevi ai Brasovului vor fi premiati de Consiliul Judetean

Elevii care au castigat sau au urcat pe podium la Olimpiadele Nationale, dar si profesorii care ii pregatesc vor fi recompensati financiar.

Boris Becker, noul antrenor al lui Novak Djokovic

Boris Becker va fi, incepand din anul 2014, noul antrenor al lui Novak Djokovic, informeaza L'Equipe. Fostul jucator german va face parte din staff-ul lui Nole, numarul doi mondial pastrandu-l aproape si pe Marian Vajda, actualul sau antrenor.

ESOP: Cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri fac parte din sectorul IT and C

ESOP Consulting noteaza ca in primele noua luni ale anului, din sectorul IT and C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri, se arata intr-un comunciat de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )