Libnet.ro
UNICEF

15:30

Claudiu Niculescu vrea din nou sa se insoare

Antena3 Antena3,
Claudiu Niculescu vrea din nou sa se insoare

Dupa noua luni de cand a divortat de frumoasa Diana Munteanu, Claudiu Niculescu se pregateste din nou sa mearga in fata altarului. continuă pe Antena3

Elena Udrea, din nou in fata instantei supreme: Fostul ministru vrea sa scape de controlul judiciar

Elena Udrea merge din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlui judiciar in dosarul Gala Bute, informeaza B1.

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Robin Wright si Ben Foster si-au spus din nou adio

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Robin Wright si Ben Foster au pus din nou capat logodnei lor, in urma cu cateva luni, in mare secret.

Gara de est din Budapesta, redeschisa pentru imigranti: Mii de oameni pot intra din nou in gara, dupa doua zile de revolte (VIDEO)

Autoritatile ungare le-au permis joi miilor de imigranti din capitala tarii sa intre in gara de est din Budapesta, informeaza B1 TV. Dupa doua zile in care acestia au fost tinuti in fata garii Keleti, acu.

Lectie de viata! Leo Iorga a urcat din nou pe scena, dupa lupta cu cancerul

Ce nu te omoara te face mai puternic. O lectie de viata pe care Leo Iorga, 50 de ani, o ofera fanilor sai.

inca un urmas in familia regala britanica? Kate Middleton ar fi din nou insarcinata

Veste incredibila vine din zona familiei regale britanice. La doar cateva luni dupa ce a nascut-o pe printesa Charlotte, despre Kate Middleton, ducesa de Cambridge, se zvoneste ca ar fi insarcinata cu cel de-al.

Alina Bica, arestata, din nou. Ar fi primit spaga, desi avea indicii ca ar putea fi urmarita

La numai o saptamana dupa ce in presa au aparut poze cu ea si Elena Udrea intr-o vizita privata la Paris, Alina Bica a primit mita pentru a interveni intr-un dosar. Fosta sefa a DIICOT a fost arestata, ieri, pentru 30 de zile.

Steaua renunta din nou la cel mai promitator mijlocas al sau. Unde va juca tanarul fotbalist

Mirel Radoi a renuntat la Razvan Gradinaru, mijlocas care a fost imprumutat de Steaua clubului Concordia Chiajna pana la finalul sezonului actual. Fotbalistul abia revenise la Steaua, dupa un imprumut la Otelul Galati.

Kelis, din nou insarcinata. Are pofte ciudate

Bucurie pentru Kelis. Despre cantareata RB s-a zvonit ca asteapta cel de-al doilea copil, dupa ce a fost surprinsa cu o burtica suspecta in timpul unui concert sustinut in Brooklyn, New York, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )