Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Tamirjan a fost suspendat din functie. Noul sef al Politiei Rutiere a fost numit comisarul-sef Vasile Vlad

Adevărul Adevărul,
Claudiu Tamirjan a fost suspendat din functie. Noul sef al Politiei Rutiere a fost numit comisarul-sef Vasile Vlad

Decizia de suspendare din functie a fost luata dupa ce judecatorii Tribunalului Brasov au emis pe numele lui Claudiu Tamirjan un mandat de arestare pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Seful Politiei Rutiere Brasov, arestat pentru coruptie. Claudiu Tamarjan a fost suspendat din functie

Update 11. 54 - Inspectoratul de Politie Judetean Brasov a anuntat, joi, ca seful Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, a fost suspendat din functie, dupa ce a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie,.

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost suspendat din functie dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a fost suspendat din functie, ca urmare a faptului ca a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie, in locul acestuia fiind desemnat comisarul-sef Vasile.

Comisarul pentru Afaceri Europene Olli Rehn a demisionat din functie

Comisarul pentru Afaceri Europene Olli Rehn a demisionat din functie si va fi inlocuit de compatriotul sau finlandez Jyrki Katainen, pana la incheierea mandatului Comisiei Europene, in aceasta toamna, a anuntat presedintele CE, Jose Manuel Barroso,.

BAC 2014 Rezultatele finale la examenul de evaluare a competentelor digitale: Aproape 30% dintre absolventi au obtinut calificativul experimentat. 5 elevi au fost eliminati din examen

Rezultatele finale de la examenul de evaluare a competentelor digitale - BAC 2014 - arata ca peste 35. 000 de absolventi de liceu 29,86%) au obtinut calificativul de utilizator experimentat, anunta Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. 5 elevi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar 586 de absolventi de liceu nu au primit niciun calificativ, fiind sub nivelul de incepator. Compara rezultatele de la proba de evaluare a competentelor digitale cu cele din anii trecuti .

Comisarul-sef Bogdan Despescu este noul sef al IPJ Constanta

Comisarul sef Bogdan Despescu a castigat concursul pentru ocuparea postului de sef al IPj Constanta. El a concurat de unul singur pentru aceasta functie.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti trimisi in judecata pentru coruptie, suspendati din functie

Magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost suspendati din functie de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) dupa ce au fost trimisi in judecata in dosarul privind interventii in cauze de insolventa.

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti trimisi in judecata pentru coruptie, suspendati din functie

Magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost suspendati din functie de Sectia pentru judecatori a CSM, la cererea DNA, dupa ce au fost trimisi.

Horea Uioreanu a fost transferat din arestul Politiei Cluj la Penitenciarul Gherla

Presedintele suspedant al CJ Cluj, Horea Uioreanu, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie, a fost transferat, joi, din arestul Politiei Judetene Cluj in Penitenciarul de Maxima Siguranta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )