Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un client din Romania are 8,8 contacte lunare cu banca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un client din Romania are 8,8 contacte lunare cu banca

Clientii bancari din tara noastra are, in medie, 8,8 contacte lunare cu o institutie de credit, potrivit unui studiu realizat de GfK pentru BCR. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Voiculescu: Scrisoare deschisa catre membrii CSM si Asociatiei Magistratilor din Romania

Dan Voiculescu a trimis o scrisoare deschisa catremembrii Consiliului Superior al Magistraturii si Asociatiei Magistratilor din Romania, in urma decizieiCSM de a ancheta moderatorii si invitatii unei.

Dan Voiculescu a trimis o scrisoare deschisa CSM si Asociatiei Magistratilor din Romania.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a trimis o scrisoare deschisa membrilor Consiliului Superior al Magistraturii si Asociatiei Magistratilor din Romania in contextul in care moderatori ai Antenei 3 vor fi anchetati pentru o serie de declaratii publice, fapt considerat de autorul scrisorii fara precedent in spatiul euro-atlantic unde delictul de opinie nu este incriminat. In documentul publicat de Dan Voiculescu pe blogul personal, acesta adreseaza .

Prima localitate falimentara din Romania: Primarul din Aninoasa a depus o cerere de insolventa

Aninoasa a devenit prima localitate falimentara din Romania, dupa ce autoritatile din zona au depus la Tribunalul Hunedoara o cerere de intrare in insolventa, potrivit Capital. Viceprimarul din Aninoasa, Adrian.

Basescu a discutat cu vicepresedintele SUA teme privind politica interna din Romania

Presedintele tarii noastre a discutat, ieri, la telefon cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, despre teme privind politica interna din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Ponta: Romania are un aparat administrativ foarte greu guvernabil

Tara noastra are un aparat de stat foarte greu de guvernat, a declarat premierul Victor Ponta, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, informeaza Realitatea. net.

Victor Ponta: Vizita din Germania are ca scop revenirea relatiilor bilaterale de dupa perioada de inghet de vara trecuta

Premierul Victor Ponta a declarat ca scopul vizitei pe care o va efectua in Germania luni si marti, unde se va intalni cu Angela Merkel, are ca scop revenirea relatiilor bilaterale la nivelul de dinaintea crizei.

Libertatea gandurilor nu poate fi ingradita. Momente cheie in istoria presei din Romania

Duminica dupa-amiaza, la Antena 3, Adrian Ursu si invitatii sai, Oana Stanciulescu, Dinu C. Giurescu si Sorin Faur, au comentat cu privire la rezistenta prin presa in diverse momente cruciale din istoria Roma.

Veste buna pentru iubitorii de sporturi extreme: s-a deschis prima scoala de flyboard din Romania

Exista oameni care pot inota exact ca delfinii. Au demonstrat-o francezii, care au innebunit Internetul. Dupa ce au strans milioane de fani si vizualizari, au ajuns, in sfarsit, si in Romania. Prima scoala acreditata de flybord s-a deschis in.

Lumea artistilor din Romania, in doliu. Petrica Popa, actor al Teatrului Nottara, a murit

Petrica Popa, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a murit vineri dimineata, la varsta de 83 de ani, si va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu, anunta institutia de spectacole, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )