Libnet.ro
UNICEF

13:30

Clientii Barclays vor putea plati online printr-un cititor biometric digital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Clientii Barclays vor putea plati online printr-un cititor biometric digital

Clientii bancii britanice Barclays vor putea, incepand cu 2015, sa isi acceseze conturile si sa faca plati online folosind un dispozitiv care citeste reteaua de vase sanguine de pe deget, relateaza The Guardian, citand un comunicat al institutiei de credit. continuă pe Ziarul Bursa

Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala

Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ANAF va trimite automat deciziile de impunere anuala aferente.

Investitiile in infrastructura de transport si energie vor putea beneficia de ajutoare de stat

Intreprinderile care fac investitii in sectorul transporturilor si al infrastructurii conexe, in sectorul producerii si distributiei de energie si al infrastructurii pentru aceasta vor putea beneficia de ajutoare de stat, potrivit unui proiect de hotarare de guvern publicat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

S-a infiintat Politia Animalelor si la Botosani. Acestia vor putea aplica sanctiuni grave celor care nu isi ingrijesc animalele corespunzator

Politia Sanitar-Veterinara a fost infiintata luna trecuta de Guvernul Romaniei. Si la Botosani vor fi angajati oameni in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare ce vor avea atributii de sanctionare si prevenire a agresiunilor asupra animalelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )