Libnet.ro
UNICEF

11:30

Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala

Antena3 Antena3,
Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala

Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ANAF va trimite automat deciziile de impunere anuala aferente. continuă pe Antena3

Clientii Barclays vor putea plati online printr-un cititor biometric digital

Clientii bancii britanice Barclays vor putea, incepand cu 2015, sa isi acceseze conturile si sa faca plati online folosind un dispozitiv care citeste reteaua de vase sanguine de pe deget, relateaza The Guardian, citand un comunicat al institutiei de credit.

Gata, e lege: Persoanele fizice pot comunica electronic cu ANAF in Spatiul privat virtual'

Persoanele fizice vor putea comunica electronic cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) cu privire la propria situatie fiscala, prin intermediul serviciului Spatiul privat virtual, oferit de sistemul informatic al Ministerului Finantelor Publice MFP), arata un document publicat marti in Monitorul Oficial, despre care HotNews. ro a scris pe cand se afla in stadiu de proiect. Serviciile de comunicare electronica puse la dispozitie de ANAF vor fi disponibile in mod gratuit, 24 de ore din 24.

Investitiile in infrastructura de transport si energie vor putea beneficia de ajutoare de stat

Intreprinderile care fac investitii in sectorul transporturilor si al infrastructurii conexe, in sectorul producerii si distributiei de energie si al infrastructurii pentru aceasta vor putea beneficia de ajutoare de stat, potrivit unui proiect de hotarare de guvern publicat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Doi alpinisti cu dizabilitati fizice vor incerca sa escaladeze un perete de 700 de metri din Maroc

Doi alpinisti cu dizabilitati fizice au plecat intr-o expeditie in Maroc, unde vor incerca sa escaladeze un perete de 700 de metri in Muntii Atlas, informeaza asociatia Climb Again. Cauza pe care romanul Claudiu Miu si indianul Hargurvarinder Singh Jaggi o sprijina in acest demers este aducerea escaladei mai aproape de persoanele cu nevoi speciale.

MFP reduce la 3% dobanda pentru persoanele fizice care nu rascumpara la termen certificatele de trezorerie

Rata dobanzii pentru certificatele de trezorerie, adresate persoanelor fizice, nerascumparate la termen si transformate in depozite la trezoreria statului, se reduce la 3,00% pe an, de la 3,75% pe an, incepand cu data de 1 octombrie, a anuntat astazi Ministerul Finantelor Publice prin Ministrul Delegat pentru Buget, Darius Bogdan Valcov.

S-a infiintat Politia Animalelor si la Botosani. Acestia vor putea aplica sanctiuni grave celor care nu isi ingrijesc animalele corespunzator

Politia Sanitar-Veterinara a fost infiintata luna trecuta de Guvernul Romaniei. Si la Botosani vor fi angajati oameni in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare ce vor avea atributii de sanctionare si prevenire a agresiunilor asupra animalelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )