Libnet.ro
UNICEF

13:30

MFP reduce la 3% dobanda pentru persoanele fizice care nu rascumpara la termen certificatele de trezorerie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP reduce la 3% dobanda pentru persoanele fizice care nu rascumpara la termen certificatele de trezorerie

Rata dobanzii pentru certificatele de trezorerie, adresate persoanelor fizice, nerascumparate la termen si transformate in depozite la trezoreria statului, se reduce la 3,00% pe an, de la 3,75% pe an, incepand cu data de 1 octombrie, a anuntat astazi Ministerul Finantelor Publice prin Ministrul Delegat pentru Buget, Darius Bogdan Valcov. continuă pe Ziarul Bursa

Gata, e lege: Persoanele fizice pot comunica electronic cu ANAF in Spatiul privat virtual'

Persoanele fizice vor putea comunica electronic cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) cu privire la propria situatie fiscala, prin intermediul serviciului Spatiul privat virtual, oferit de sistemul informatic al Ministerului Finantelor Publice MFP), arata un document publicat marti in Monitorul Oficial, despre care HotNews. ro a scris pe cand se afla in stadiu de proiect. Serviciile de comunicare electronica puse la dispozitie de ANAF vor fi disponibile in mod gratuit, 24 de ore din 24.

Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala

Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ANAF va trimite automat deciziile de impunere anuala aferente.

Posta Romana a redus comisioanele si tarifele la serviciile de transfer valuta pentru persoane fizice si la trimiterea de publicitate pana la sfarsitul acestui an

Posta Romana a anuntat miercuri ca a decis sa reduca pana la sfarsitul acestui an comisioanele si tarifele atat la serviciile financiare de transfer valuta pentru persoane fizice, cat si la produsele corporate, de tip direct mail - servicii de distribuire trimiteri de publicitate. Astfel, persoanele fizice pot trimite euro prin serviciul MoneyPost al Postei Romane, la orice destinatie din tara, la un tarif de inregistrare care a scazut de la 13 lei la 8 lei, in timp ce comisioanele s-au redus cu pana la 1,5%, in functie de suma transferata.

ASF va reduce plafonul pentru daunele platite de asiguratori pentru vatamari corporale si daune morale

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va veni cu o initiativa legislativa pentru reducerea plafonului actual de cinci milioane euro in cazul daunelor platite de companiile de asigurari pentru vatamari corporale si ca daune morale, potrivit presedintelui ASF, Misu Negritoiu.

Cursuri gratuite de calificare pentru persoanele vulnerabile din Bucuresti

Persoanele vulnerabile din Bucuresti se pot inscrie, gratuit, la cursuri de calificare profesionala, organizate de Directia de Asistenta Sociala din Sectorul 6.

Disponibilizari de lux. 22.000 de euro pentru fiecare angajat care paraseste Autoritatea de Supraveghere Financiara

Disponibilizari de lux la Autoritatea de Supraveghere Financiara. Aproape 22. 000 de euro va primi fiecare angajat care paraseste institutia, a declarat presedintele ASF, Misu Negritoiu. Adica 12 salarii medii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2365 seconds )