Libnet.ro
UNICEF

20:30

Clipe de groaza la bordul unei curse de linie. Cel putin 31 de pasageri au fost raniti

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza la bordul unei curse de linie. Cel putin 31 de pasageri au fost raniti

Cel putin 31 de pasageri au fost raniti dupa ce un avion care zbura intre Emiratele Arabe Unite si Indonezia a fost afectat de turbulente, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro. Avionul companiei. continuă pe Antena3

Cel putin sapte oameni au murit, in urma unui atac asupra unei baze militare din sud-estul Turciei

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce militanti ai gruparii radicale Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) au atacat o baza militara din sud-estul Turciei, potrivit Reuters. Potrivit fortelor turce,.

Atac armat in Texas. Cel putin doi morti

Cel putin doua persoane au murit, iar altele au fost ranite intr-un incident armat produs miercuri dimineata in statul american Texas, informeaza site-ul agentiei Reuters, citata de Mediafax.

Explozii in Bagdad. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au murit, printre care si pelerini siiti, si circa 40 au fost ranite, dupa ce trei atacuri cu dispozitive explozive-capcana au avut loc luni in capitala irakiana Bagdad, unul.

ATENTAT in sud-estul Turciei, la frontiera cu Siria. Cel putin un mort si 13 raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte 13 au fost ranite intr-un atentat comis duminica dimineata la o sectie de politie din orasul turc Gaziantep, situat la frontiera cu Siria, anunta autoritatile turce, citate de site-ul agentiei AP.

Botosani: Doi barbati, retinuti dupa un accident mortal produs ca urmare a unei curse ilegale de masini

Doi barbati cu varste de 46 si, respectiv, 47 de ani au fost retinuti, luni, de politisti sub acuzatia de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, fiind considerati vinovati de producerea unui accident rutier de sambata seara, soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )