Libnet.ro
UNICEF

20:00

Clipe de groaza pentru o familie din SUA! Au gasit un piton de trei metri, chiar pe canapea (VIDEO)

B1 B1,
Clipe de groaza pentru o familie din SUA! Au gasit un piton de trei metri, chiar pe canapea (VIDEO)

Clipe de teroare pentru membrii unei familii din Midland, SUA! Acestia credeau ca in casa lor se afla fantome, insa adevarul este grav. in casa lor, se afla un piton, potrivit. continuă pe B1

Drama pentru o familie din Dambovita! Copiii au minti sclipitoare, dar nu au ghiozdane sau haine pentru scoala

Drama pentru o familie din Dambovita! Trei frati sarmani asteapta sa inceapa scoala, insa nu isi permit sa isi cumpere ghiozdane si haine, iar parintii nu ce sa le dea de m.

Educatie cu orice pret! O familie din Teleorman a facut imprumut in banca pentru a-si trimite copiii la scoala

O familie din Teleorman a recurs la sacrificii uriase de dragul educatiei copiilor lor. Acestia traiesc la limita supravietuirii, iar din aceasta cauza au apelat la un credit bancar pentru a-si putea trimite la.

Doi romani au creat aplicatia care face clasamentul candidatilor la alegerile din SUA

Doi romani au pus la punct cel mai complex sistem de analiza pentru politicieni din lume. Ei si echipa lor au pus la punct o platforma on-line in care sunt prezentate in timp real informatii.

Au adus 14 lupi in Parcul Yellowstone din SUA, iar ceea ce a urmat depaseste orice imaginatie

O haita de lupi a schimbat destinul si relieful Parcului National Yellowstone din SUA. in 1995, specialistii de la Fish and Wildlife Service din SUA, alaturi de biologi canadieni, au introdus in.

Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Investitiile in infrastructura energetica reprezinta o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare si pentru cresterea economica atat in Romania, cat si in Europa, a declarat Mihai Paun, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Profesionale Centrul Roman al Energiei, la cea de-a patra editie a conferintei BURSA ENERGIA iN PRIZA.

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Tragedie intr-o familie din Botosani. O fetita a murit strivita de o usa

O fetita de patru ani din orasul Flamanzi din judetul Botosani a murit, miercuri, dupa ce o usa din lemn, care era sprijinita de un copac, a cazut peste ea, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cu.

Calitatea vietii in Romania anului 2015. O familie din trei inregistreaza restante la plata utilitatilor/Peste 60% din casele de la tara au toaleta in curte/Una din sapte familii are cu cel putin o problema serioasa cu locuinta

Anul trecut, Romania a inregistrat a doua crestere economica din UE de 3,8%, fiind vicecampionii performantei economice, dupa Slovacia. Cu toate acestea, o cercetare publicata miercuri de INS, referitoare la nivelul calitatii vietii, arata o situatie deloc imbucuratoare. De pilda, una din trei familii au avut restante repetate la plata utilitatilor si intretinere, cauzate in principal de lipsa banilor. Cele mai frecvente restante au fost la energia electrica 54,6% din gospodariile cu restante), intretinerea locuintei 53,2%) si abonamentul telefonic 34,1%). Vezi in text 15 aspecte esentiale legate de calitatea vietii in Romania anului 2015 si citeste in final lucrarea INS.

Imagini spectaculoase pe o autostrada din SUA: Un sofer urmarit de politisti a lasat prapad in urma sa (VIDEO)

Imagini parca esprinse dintr-un film de actiune pe o strada din Los Angeles. Un sofer american urmarit de politisti a lasat prapad in urma sa. intai a intrat cu masina intr-un.

Mama politistului Gigina, mesaj pentru Oprea: Din ignoranta ta, mi-ai sters trecutul, viitorul si viata

Mama politistului Bogdan Gigina, mort in accident toamna trecuta, a postat un mesaj cutremurator la adresa fostului ministru Gabriel Oprea. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )