Libnet.ro
UNICEF

18:00

Clubul Colectiv functiona pe baza unei declaratii pe propria raspundere a proprietarului. Ce precizari a facut Primaria Sectorului 4

România Liberă România Liberă,
Clubul Colectiv functiona pe baza unei declaratii pe propria raspundere a proprietarului. Ce precizari a facut Primaria Sectorului 4

Primaria Sectorului 4 a transmis ca Clubul Colectiv functiona pe baza unei declaratii pe propria raspundere a unuia dintre asociatii clubului, Paul-Catalin Gancea. Totodata, Primaria a explicat ca reprezentantii Autoritatii Locale Sector 4 au desfasurat verificarile in baza atributiilor impuse prin Legea Politiei Locale, dar nu aveau competente in a controla respectarea normelor de Prevenire si Stingere a Incendiilor PSI). continuă pe România Liberă

Incendiul din Clubul Colectiv - vinovati. Localul functiona in baza unei declaratii pe proprie raspundere. Patronii au declarat ca au 80 de locuri

Primaria Sectorului 4 a publicat intregul dosar al societatii SC Colectiv Club SRL si sustine ca firma isi desfasura activitatea in baza declaratiei pe propria raspundere, conform careia erau intrunite conditiile de functionare, specifice pentru fiecare autoritate publica.

Birocratie: Colectiv Club functiona in baza unei declaratii pe proprie raspundere. Primaria arunca vina pe unul dintre asociatii firmei

Primaria Sectorului 4 a publicat intregul dosar al societatii SC Colectiv Club SRL si sustine ca firma isi desfasura activitatea in baza declaratiei pe propria raspundere, conform careia, erau intrunite conditiile de functionare, specifice pentru fiecare autoritate publica.

Piedone: Clubul Colectiv functiona legal

Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spune ca nu are ce sa-si reproseze si ca din punctul de vedere al primariei Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, a functionat legal.

Explozie in clubul Colectiv. Primele declaratii ale lui Raed Arafat si Gabriel Oprea

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 88 au fost ranite, vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 30

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 17:45 inca o victima a incendiului a decedat inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30, conform televiziunilor de stiri. *ACTUALIZARE 17:28 Ministerul Muncii: Cei patru minori ai femeii de serviciu decedate, luati in ingrijire de matusa lor *ACTUALIZARE 17:15 Ponta: Vom face un program special pentru recuperarea ranitilor in incendiul din clubul Colectiv *ACTUALIZARE 16:00 Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ *ACTUALIZARE 15:07 Rovana Plumb a anuntat un ajutor de urgenta pentru familia femeii de serviciu decedata in incendiu *ACTUALIZARE 15:00 7. 000 de oameni, la marsul de solidaritate *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala Cateva sute de persoane s-au adunat astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Incendiul din Clubul Colectiv.Cine sunt vinovatii pentru tragedia din Clubul Groazei

Tragedia de la Clubul Colectiv, soldata cu 30 de morti si aproape 200 de raniti, mobilizeaza autoritatile pentru tragerea la raspundere a vinovatilor. Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem pentru omor calificat, ancheta urmand sa stabileasca cum s-a produs incendiul. Si Ministerul Muncii s-a implicat in ancheta.

Incendiul din Clubul Colectiv.Cine sunt vinovatii pentru tragedia din clubul groazei

Tragedia de la Clubul Colectiv, soldata cu 30 de morti si aproape 200 de raniti, mobilizeaza autoritatile pentru tragerea la raspundere a vinovatilor. Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem pentru omor calificat, ancheta urmand sa stabileasca cum s-a produs incendiul. Si Ministerul Muncii s-a implicat in ancheta.

Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Hala Pionierul, unde functiona clubul Colectiv, este inconjurata de cateva blocuri construite recent si de un sir de case darapanate, locuite, in mare parte, de cetateni de etnie roma. Au fost primii oameni care au sarit in ajutorul tinerilor scapati din incendiul de la Clubul Colectiv.

Marturia unei femei care a fost in Clubul Colectiv: Mi-a luat foc parul. Am pus mana sa il sting si m-am ars. Aerul era fierbinte, irespirabil, fumul gros si negru, nu vedeam absolut nimic

Am fost la Colectiv. Am scapat pentru ca am stat chiar langa usa. Chiar si asa sotul si fiul meu au putut iesi abia dupa 5 minute, acum fiind in spital intoxicati cu fum. Cum s-a intamplat? S-a aprins buretele fonoizolant de pe stalpul din stanga scenei, cel de langa usa, de la focul de artificii. Artificiile nu au fost exagerate, pareau relativ inofensive. , povesteste pe facebook o participanta la petrecera din Clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )